Clickmed
programare rapida la medic

Palpitaţii şi stări ciudate. Ce să fac?

Diverse Boli tiroidiene Boli de inima
Intrebare postata de membru331504 cu 6 ani in urma

Sunt fată şi am aproape 19 ani, iar de o săptămână şi ceva am fost diagnosticată cu tiroidită autoimună cu hipotiroidism. Deşi se presupune că ar trebui să am simptomele unui hipotiroidism, de când am început tratamentul prescris de doctor (euthyrox 100mg, una în fiecare dimineaţă), parcă aş avea simptomele unui hipertiroidism: inima îmi bate foarte repede (bate doar între 90-100+), transpir excesiv, în special noatea, şi am şi momente în care inima bate mai normal (între 70 şi 80), dar atunci sunt anunţată de aparatul de tensiune că inima are bătăi neregulate. Uneori am momente când parcă mi se ia brusc respiraţia pentru 1-2 secunde şi trebuie să tuşesc. Ţin să menţionez că mi s-a făcut de trei ori ekg şi a ieşit de fiecare dată normal, iar un timp mi-a fost dat să iau extravalerianic o dată pe zi (seara), deoarece cardiologul spunea că poate fi din cauza stresului, al oboselii şi al alimentaţiei.
De asemenea, din analizele de sânge făcute a reieşit şi că am un început de anemie şi trigliceridele crescute, la care medicul mi-a recomandat să iau calciu 10 zile pe lună şi să consum multe lactate, dar nimic mai mult. Credeam că după începerea tratamentului voi începe şi eu să mă simt mai bine, dar parcă mă simt tot mai rău... Nu mai scap nici de durerile de cap, de maxilar şi de urechi, şi nici de ameţeală, câteodată simt nişte amorţeli în obrazul drept, îmi realizez des respiraţia şi uneori e dereglată, simt că mă sufoc, am o durere foarte ciudată sub coasta stângă, spre interior, adică mai aproape de piept, dar şi la nivelul rinichilor, ficatului şi a spatelui.
Chiar nu ştiu ce poate fi... Se poate să fie de la tratament? Sau de la tiroidă? Iar cu trigliceridele ce ar trebui să fac? Pentru că îmi este frică, am început să caut tot felul de chestii pe net, iar toate duc spre lucruri urâte. Simt că înnebunesc...
Ce analize ar trebui să mai fac? Care să fie cauza acestor simptome ciudate?
Încă ceva. Nu ştiu dacă are vreo legătură, dar tensiunea mea continuă să fie mică şi chestia asta mă îngrijorează şi ea. Oricând îmi iau tensiunea, indică doar 9 sau 10, uneori chiar 8 şi chiar nu înţeleg ce poate fi.

Sper să îmi puteţi răspunde, pentru că eu chiar nu ştiu ce să mai fac.
Vă mulţumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Palpitaţii şi stări ciudate. Ce să fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Afectiunile-tiroidei/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-tiroida-autoimuna_15119

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
liyilia (acum o luna)

buna, eu am 23 de ani si trec fix prin aceleasi stari de 3 saptamani incoace..nu am nici o idee ce se intampla cu mine si cum sa rezolv asta, dar momentan ce m a ajutat mult a fost Gabaran300mg si multe vitamine.
am vazut ca intrebarea ta este postata acum ceva ani, te simti mai bine? ce investigatii ai mai facut? m ar ajuta enorm sa vorbesc cu cineva care trece/trecut prin asta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de liyilia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de liyilia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.