Clickmed
programare rapida la medic

Atac de panica? raspuns medic

Anxietate
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428311 cu 6 ani in urma

Buna ziua, vineri cred că am suferit un atac de panica, adică am amețit dintr-o data, mi s-a făcut greata, simțeam că nu mai pot respira, aveam o frica constanta. În următoarele zile am constatat că nu mai fac scaun cum trebuie, îmi tot vine să ragai, pot face numai dimineața și în rest stau balonat. Azi m-a luat din nou starea de greață, e posibil sa fi avut un nou atac de panica? Daca nu, este posibil sa fie o toxiinfecție alimentara? Scriu întâi aici deoarece am o frica profundă de medici și spitale. Mai pot menționa faptul că am avut și o durere de spate azi dar mă gândesc că e posibil din cauza patului.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atac de panica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Posibil sa fie ceva digestiv, chiar helycobacter sau o toxiinfectie alimentara. Mergeti la medic si faceti analize! Pentru Helycobacter faceti si sange si scaun.
Sanatate!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Anxietate.

Inscrie-te aici!
Advertisement
psih.Bogdan Pîrtoacă Mpsih.Bogdan Pîrtoacă este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

De regulă un psiholog nu vă poate recomanda ce tip de analize medicale e bine să faceți pentru că statutul profesiei nu-i oferă competențe în acest acest sens și nici ce tratament medicamentos „ar fi bine” să urmați. Cel mai probabil simptomele dumneavoastră sunt datorare nivelului crescut de anxietate, dar pentru a ști sigur că așa stau lucrurile și aceste simptome sunt de natură psihologică este indicat să faceți investigații medicale pentru a elimina orice suspiciune. Așadar mergeți la medicul de familie, prezentați-i situația cu care vă confruntați și decideți ce tip de investigații medicale sunt necesare.
Dacă, în urma investigațiilor medicale nu sunt găsite condiții care pot genera aceste simptome, atunci adresați-vă unui psiholog. Acesta, va face o evaluare, iar în urma acesteia va oferi un diagnostic și recomandări pentru ameliorarea situației.
Dacă până la definitivarea investigațiilor medicale simptomele se agravează și atacurile de panică revin, apelați tot la psiholog, :) de preferat unul specializat în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Vă va fi de un real folos.
Curaj, lucrurile se pot ameliora!

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Disponibil pentru psihoterapie online.

Telefon: 0726328907
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de psih.Bogdan Pîrtoacă
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp150330210428311 (acum 6 ani)

În această dimineață a mai trecut. Problema este că nu am o relație foarte bună cu medicul de familie și mă gândeam că poate exista o soluție naturistă. Încerc să mențin un regim deocamdată, să văd dacă apar schimbări, in aceasta dimineața am observat niste puncte mici si roșii pe corp, ca niste alunițe, însă nu îmi pot da seama daca le-am avut sau au apărut acum. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp150330210428311
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp150330210428311
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.