Clickmed
programare rapida la medic

Oare cu ce gresesc? raspuns medic

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp1498216892 cu 6 ani in urma

Am si eu o intrebare poate gasesc răspunsul la voi .sunt căsătorită de 4 si împreună avem o relație de 10 ani rezultatul casniciei este fetita noastră de 2 ani.problema este ca sotul meu de cate ori consumă alcool începe si suna diferite fete chiar prietene de ale mele le propune chestii indecente.de fiecare data cand aflu p***aile lui recunoaste si imi spune ca de fapt pe mine ma iubeste dar xe iubirea lu peste poate fi asta sunt umpic dispertat chiar mam săturat de p***aile lui de fiecare data spune ca nu mai face deci sa inteleg ca niciodata nu ma iubit si plus ca avem si copil împreună ce as putea sa fac sincer numai la despărțire mă gândesc!multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Oare cu ce gresesc? "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Grasu Doina MPsih. Grasu Doina este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna seara!

Imi pare rau sa aflu ca treci prin astfel de situatii in casnicie si mai ales ca poate fiica voastra este afectata de tensiunile din relatia voastra. Recomandarea este ca daca alegi sa continui relatia cu sotul tau, sa faci ce depinde de tine pentru a imbunatatii aceasta relatie. Consilierea psihologica de cuplu va poate ajuta foarte mult.
Daca insa, ti-e gandul la despartire si ai luat decizia sa inchei relatia cu sotul tau, de preferat este sa va despartiti in termeni amiabili.
In ambele variante, este foarte important sa aveti grija ca fiica voastra sa fie cat mai putin afectata de conflictele pe care le aveti.

Toate cele bune!

Cu multa caldura,
psihoterapeut Doina Grasu

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Grasu Doina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Grasu Doina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.