Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua imi curge o seva dupa urinare de ceva timp ce inseamna si ce trebuie sa fac?

Boli cu transmitere sexuala Chlamydia Infectia gonococica Herpes Infectii Sifilis Tricomonaza
Intrebare postata de MembruMobileApp1496756393 cu 6 ani in urma

Problema mea este mai veche pot sa zic ca de ani insa nu i-am dat importanta si acum dupa ani imi cauzeaza.Eu cred ca vine de la sotia mea care acum vreo cativa ani a avut o infectie pe jos insa ea sa tratat si a scapat dar eu in timpul tratamentului ei am mai avut contacte sexuale si e posibil sa fi luat infectia de la ea pt ca tarziu m-am interesat pe la doctori si mi-au spus ca trebui sa fac si eu tratament in acelas timp si sa nu am relatii cu ea sexuale pana nu se vindeca insa eu nu am luat in seama si am continuat sa am contacte cu ea bun nu sa vazut nimic insa dupa vre-o doi ani am inceput sa am dureri dupa fiecare act mai ales la ejaculare nu am luat in seama sotia mi-a zis sa merg la un doctor si eu am omis spunand ca mie rusine si am stat asa si dupa ceva timp am inceput dupa urinare sa imi curga o seva alb galbuie de consistenta spermei dar mai apatoasa.Aceasta seva nu imi curge la fiecare urinare ci foarte rar probabil ca de aceea nu i-m dat importanta dar aceasta scurgere dupa urinare este de cateva picaturi si nu miroase urat.Va rog ajutati-ma cu un raspuns ce sa fac e grav in situatia in are e vorba de ani mai am vre-o scapare exista vre-un tratament astep raspunsul dumneavoastra cu nerabdare pt mai multe detalii din parte dumneavoastra va dau si adresa mea de ymail [email protected]

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua imi curge o seva dupa urinare de ceva timp ce inseamna si ce trebuie sa fac?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/simptome-ale-bolilor-cu-transmitere-sexuala_8451

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.