Clickmed
programare rapida la medic

Pot sa raman insarcinata dupa avort spontan?

Avortul
Intrebare postata de MembruMobileApp1496319238 cu 6 ani in urma

Buna, as vrea sa stiu daca unele dintre voi au ramas gravide dupa un avort spontan. Mentionez ca eu ar fi trebuit sa am 12 saptamani dat sarcina a stagnat la 7saptamani nu a mai evoluat. As facut repaos de 2-3 saptamani. A fost dureros pe durata avortului dar dupa o cateva zile de la avort eu nu am avut sangerari nici dureri am fost perfect ok . Acum am 5 spre 6 saptamani de la avort si am inceput sa intretinem relatii sexuale neprotejate. Ovarele ma dor putin asta cred ca de la faptul ca CM trebuie sa imi vina curand. Mie nu mi s-a facut analize si nici nu mi s-a spus nimic. Decat ca pot sa incerc din nou.. mi-e frica dar speram sa fie totul bine.. eu zic sa fim puternice si daca suntem tinere avem ceva timp sa reusim o sarcina sanatoasa. Va doresc bine tuturor.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot sa raman insarcinata dupa avort spontan?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 6 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control ginecologic.
Articol de interes://sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive/metode-contraceptive_1025

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.