Clickmed
programare rapida la medic

Glezna picior drept umflata?

Artrita Tulburari ale tesutului conjunctiv Sindromul felty Artrita reumatoida juvenila Plaman reumatoid
Intrebare postata de NELLA cu 6 ani in urma

Buna Ziua, Am 49 de ani,sunt din Braila si am urmatoarea problema:
De aprox. 7 ani de zile la temperaturi ridicate(vara)sau cand stau mult in picioare mi se umfla foarte tare glezna piciorului drept. Mentionez ca la 18 ani am avut o fractura pe glezna dreapta. Anul trecut am facut urmatoarele investigatii: radiografie, analize sange, Doppler venos si RMN. Analizele la sange au iesit bune, Doplerul nu indica nimic venos. In urma RMN-ului doamna doctor reumatolog mi-a spus ca as avea artroza dar ca banuieste si ceva probleme circulatorii. Am facut tratament cu antiinflamatoare si infiltratii. In urma cu 3 saptamani am facut 2 infiltratii cu hialurom tendon (recomandate de d-na doctor care se astepta la un rezultat minune: ca piciorul sa nu se mai umfle de loc). Rezultatul insa a fost ca acum glezna e umflata tot timpul indiferent daca afara e foarte cald sau mai racoare. Mai cedeaza noaptea (dar nu in totalitate) iar cum incep sa merg incepe sa se umfle tare. Am si o durere in permanenta in glezna dar nu e foarte tare. Daca acum e asa dar la vara mi-e frica de cum o sa se umfle. As dori sa stiu daca se poate daca diagnosticul pus este corect pentru ca tratamentul pare sa-mi fi agravat boala nu sa ma ajute cat de putin.
Mentionez ca am inaltimea de 1.68 si 63 de kg. si sunt economist , deci stau aproape 8 ore la birou. Merg pe jos aprox. 30 de minute pe zi si nu fac alte exercitii.
Mai mentionez ca atunci cand calatoresc pe distante mai mari ( aprox.3 ore de mers cu masina) glezna se umfla foarte tare.
As vrea sa stiu daca mai sunt analize pe care le-as putea face ca sa aflu un diagnostic cat mai corect.
Multumesc anticipat pentru atentia acordata.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Glezna picior drept umflata?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Vâlcea Doru (acum un an)

Și ieu am aceași problema spune-mi te rog daca ai aflat ceva

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Vâlcea Doru
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Vâlcea Doru
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
NELLA (acum un an)

Buna ziua
Eu am mers la **** unde dupa un doppler pe sisitemul limfatic mi s-a pus diagnosticul de limfedem glezna dreapta. Fac de 2 ori pe an masaj de drenare a limfei si port ciorap compresiv.
Sunt bine...numai ca trebuie atentie cu masajul, nici chiar clinicile din Bucuresti nu practica asa ceva. Eu il fac tot la ****
Sanatate multa va doresc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de NELLA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de NELLA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.