Clickmed
programare rapida la medic

Probleme

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de leonard16112661 cu 15 ani in urma

Salutare sunt nou pe forum si sper sa postez unde trebuie.
Una din problemele cele mai arzatoare este ca de aproximativ 3 saptamani desima spal destul de des dupa maxim 2 ore pe capul penisului imi apare o mazga de culoare alba ca si cum nu m-as fi spalat zile intregi. Am mare nevoie de ajutorul vostru sa imi sugerati cu as putea sa scap de asta.
Nu am alte simptome nu ma doare nimic nu ma ustura nimic doar faptul ca este acolo ma deranjaza foarte tare. Dusuri fac de 2 ori pe zi dimineata si inainte sa ajung acasa cand plec de la pisina

Multumesc mult si astept mesajele voastre

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

andrei178 (acum 15 ani)

O sa auzi exact ce nu voiai:)), adica mergi la medic! Trebuie sa-ti faci analize ca sa stii ce este. Ai sta linistit daca cineva de pe forum ti-ar spune ca ai x sau y treaba? Nu cred, cred ca ai sta cu gandul sa nu fie altceva...Deci, chiar daca o fi ceva banal, chiar daca o fi ceva mai serios, nu-i mare lucru sa te duci la analize (poti sa te duci la Institutul cantacuzino, fara programare, direct, daca e cu plata). Stiu ca barbatii sunt mai rusinosi, dar du-te cu gandul ca cine te va vedea, vede 20-30 cazuri similare pe zi! Sanatate si nu te "panasa" cu gandul ca va trece de la sine. Trebuie sa te respecti. Numai bine si sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Magdalena55 (acum 15 ani)

cere la farmacie "clotrimazol". Este un unguient, se foloseste dupa spalare cel putin de 2 ori pe zi si fara activitate sexuala cel putin 7 zile. Numai ca ar trebui si partenera ta sa ia tratament.Ea a avut o raceala puternica si este purtatoare.Nu este grav.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Magdalena55
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Magdalena55
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Florian Alex (acum 15 ani)

Poate fi candida sau alta afectiune. Mergi la dermatolog si totul se va rezolva rapid. Oricum tratamentul, cum a spus si Antidotu, trebuie facut de ambii parteneri iar pe perioada tratamentului ar fi bine sa evitati relatiile sexuale pentru a preveni reinfectarea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Florian Alex
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Florian Alex
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.