Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa procedez? raspuns medic

Psihologia cuplului Depresie
Intrebare postata de cu 6 ani in urma

Buna, am 19 ani si sunt intr-o relatie de 3 ani si ceva, recent iubitul meu ma cerut in casatorie. Nu stiu cum sa procedez in continuarie, el i-mi spune de multe ori ca sunt prea geloasa si ca dramatizez lucrurile. Zilele trecute a plecat la niste prieteni, la-m sunat si nu mi-a raspuns dupa care a revenit cu un mesaj si mi-a zis ca dormea si asta se intimpla de multe ori.El este plecat la lucru peste hotare atunci cind revine permanet gasesc poze cu fete la el in telefon,de fiecare data ma asigura ca nu el a vorbit cu ele ci prietenii lui, la fel tine legatura cu prieteni care isi inseala iubitele.....nu stiu ce sa ma mai gindesc, sunt eu prea geloasa sau ar fi cazul sa deschid ochii mai bine. El ma asigura ca ma iubeste nespus si ca nu-si vede viitorul fara mine. La fel se comporta diferit atunci cind suntem acasa la mine si atunci cind suntem la parintii lui. Atunci cind suntem la el trebuie sa-l rog de nenumarate ori pentru a duce o treaba la sfirsit pe cind atunci cind suntem la mine face lucrurile chiar fara ca sa-i zic nimic. Ajutati-ma va rog cu un sfat, sunt panicata, am impresia ca am obosit moral cu totul

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa procedez?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna ziua! Nimeni dintre cei care se considera a fi specialisti nu iti va spune vreodata ce ai de facut. TU esti aceea care iti hotarasti nevoile, placerile si viata. Fa-ti o lista cu nevoile tale intr-un cuplu: ai nevoie de ... si de... Vezi ce iti ofera persoana cu care esti. Oricum, eu nu sfatuiesc nicio tanara adolescenta de 19 ani sa se marite; abia se intra in viata la varsta aceasta, inca nu realizezi intru totul cine esti. Daca si tu consideri Casatoria ca fiind pe viata, nu pe o perioada de cativa ani, daca vrei sa oferi un Tata copiilor, un om responsabil si implicat in viitorul Impreuna, trebuie mai intai sa te cunosti pe tine foarte bine. Te sfatuiesc sa cauti un psihoterapeut specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala, fiindca, oricum, ai nevoie de mai multa incredere in tine si in ceea ce esti si poti cu adevarat!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
2
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.