Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce sa fac

Depresie
Intrebare postata de MembruMobileApp1493492561 cu 6 ani in urma

Ma numesc Andrei am 22 de ani de depresie.sunt anul 2 la facultate si nu prea m-am dus acolo deoarece am fost ocupat cu munca pentru a ma intretine, nu prea am colegi cu care sa vorbesc pe acolo pur si simplu ii consider mai buni decat mine si îmi este frică oarecum de ei,ma simt in plus.Încă ducând m-am nascut am fost oarecum judecat gresit din cauza mamei fiindcă nu era din zona ..ea este destul de trista si cred ca fie am mostenit acest comportament fie l-am copiat.De la mine a vrut sa învăț cat mai bine si asta mi-a distrus încrederea în mine fiindcă aveam impresia ca e egoistă vrând sa învăț doar pentru a se lauda ea pentru ca oamenii au judecat-o gresit.Pe langa asta mereu îmi spunea sa nu vorbesc,sa ma joc în liniste sau lucruri de genu'.M-am obisnuit sa fiu singur oarecum insa totusi as vrea sa am si eu prieteni cu care sa ies,sa ma distrez.Nu prea am incredere în mine ,cred ca nimeni nu ma place si asta pentru ca în ziua în care am împlinit 13 ani am organizat o zi de nastere,am invitat colegii insa nu a venit nimeni si asta cred ca m-a afectat mult.Nu am avut iubita insa asta nu pentru ca îmi este teama sa vorbesc cu fetele ,doar ca nu ma cred suficient de bun pentru a ma iubi cineva si acum neavând experiența îmi este frica ca ma fac de ras.As vrea o schimbare dar nu stiu de unde sa incep si nu prea am incredere în familia mea.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce sa fac"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.