Clickmed
programare rapida la medic

Extrasistole, anxietate, neliniste. raspuns medic

Anxietate Boli de inima
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428179 cu 6 ani in urma

Buna seara, am 1.87 inaltimea si 63 kg, seara cand stau intins in pat simt cum inima are o bataie in plus si simt un gol in piept, se intampla des cand stau culcat in pat si nu ma mai pot relaxa, pulsul meu cand sunt relaxat este 60 70 iar doar simplul fapt ca ma ridic in picioare imi creste la 110 constant si cand merg este in jur de 100, am facut ekg, ecografie cardiaca si nu a iesit nimic insa eu am extrasistole destul de des, de la ce poate fi? Analizele de sange au iesit perfect si tensiunea este de obicei 120/8 130/8 si in alta zi mi-a gasit 100/6 sau 90. Ma panichez foarte rau cand am extrasistole , stau relaxat si vreau sa adorm si apar la un interval foarte apropiat una de cealalta, daca stau culcat am cam 2-3 pe minut.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Extrasistole, anxietate, neliniste."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 6 ani)

Buna ziua. Aceste extrasistole se produc si prin fenomenul de asteptare (anticipare) a lor; daca esti preocupat de ceva anume probabil nu ai aceste probleme... Pentru a exclude insa o cauza de natura fizica, te poti adresa unui cardiolog si sa faci si un test de efort si poate si un holter, cat si medicului hematolog pentru a verifica eventuale tulburari de coagulare.
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.