Clickmed
programare rapida la medic

Miopie

Afectiuni oculare
Intrebare postata de MembruMobileApp1492614146 cu 7 ani in urma

Am miopie - 7 la ochiul stang...asa ca de la varsta de 8 ani am foste cred ca la 50 de controale in Romania la diversi renumiti doctori oftalmologi toti mi au zis ca dupa varsta de 20 de ani am voie sa ma operez pana atunci am nevoie de timp pt a imi stabiliza dioptria ...ok am inteles ...sunt plecata in Germania de 2 ani si am hotarat sa imi fac acum un control din nou la 24 de ani la un doctor neamt...am ramas socata ...chiar daca ma operez nu rezolv absolut nimic ochiul trebuia reglat intre 10 si 15 ani numai cu ochelari (nu cu lentile cum am purtat eu ) pt a ma obisnui cu ei si cu specialisti in schimb dar acum la varsta asta nu mai pot face nimic ...in schimb am vazut un aparat acolo in care nu am vazut asa cv in viata mea ...cu ochiul drept vedeam cercul cu niste culori si numere si cu cel bolnav in vedeam intors si cu alte numere si alte culori ...mi s a spus ca daca nu purtati tot tompul ochelari riscul e mai mare la dementa ...ochiul face legatura cu creierul asa ca problemele mintale se trag de la vedere ...asta nu stiam din Romania ...mi a aratat cum sa ma demachiez ...cum sa ma machiez ....mi a descris tot ochiul si mi a explicat orice particica din el ...imi pare rau pt mine pt ca nu mai pot face nimic dar si bine pt ca deacum incolo trebuie sa imi protejez celalalt ochi sanatos ca sa nu il obosesc si sa am grija de sanatatea mea va pup

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Miopie "
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.