Clickmed
programare rapida la medic

Fractura trimaleolara

Oase si articulatii Abces hepatic
Intrebare postata de MembruMobileApp1491644146 cu 7 ani in urma

Pe 28.08.2016 am cazut si m-am ales cu o fractura trimaleolara la piciorul stang. , am fost operata pe 5.09.2016 si mi s-au pus trei tije metalice . Am stat cu piciorul in ghips 45 de zile apoi am facut 70 de sedinte de fizioterapie ,dar inca piciorul nu este total recuperat ,inca schiopatez. In3.04.2017 am inceput munca si trebuie sa stau 11 ore in picioare ac***a dureri foarte puternice de spate si picior. Este normal ?.Tint sa specific ca sunt in Italia ,am 59 de ani ,1,52 m si 45 kg.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Fractura trimaleolara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Fractura trimaleolara este una dintre cele mai severe fracturi la nivelul gleznei si necesita o perioada indelungata de recuperare. Faptul ca inca simti durere nu este neobisnuit, dar acesta ar trebui sa se diminueze cu timpul. Munca ta pare sa implice statul in picioare pentru mult timp, ceea ce poate fi solicitant pentru piciorul tau. Poate fi util sa discuti cu medicul tau despre diminuarea sau modificarea programului de lucru, daca este posibil. De asemenea, este esential sa continui cu exercitiile de fizioterapie si, daca este necesar, sa iei analgezice recomandate de medic. Daca durerea continua, este posibil sa fie necesare investigatii suplimentare pentru a vedea daca exista vreo complicatie.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Prim-ajutor/prim-ajutor-in-fractura-de-glezna_1742
https://sfatulmedicului.ro/Oase-si-articulatii--membrele-/cele-mai-comune-fracturi-ale-adultului_19911

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.