Clickmed
programare rapida la medic

Ce tratament imi recomandati pentru fibrom uterin?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de MembruMobileApp1490892983 cu 7 ani in urma

Ma numesc Matache Elena si am 39 de ani si am fost diagosticata cu fibrom uterin voluminos 8,44 cm / 9,66 cm diametrul. Ovar drept3.01/1.86 cm ecostructura normala. Ovar stang nu se poate vizualiza. Am facut si analize din sange pentru antigen tumoral CA125 si rezultatul este 10 U/ml; antigen tumoral CA 15.3( antigen carbohidrat) glanda mamara si rezultatul este 14.90 U/ ml; IGF-1( Somatedin C) rezultatul este 228 mg/ml; estradiol rezultatul este 102 pg/ml; LH( hormon luteinizant) rezultatul este 0.67 mlU/mL; FSH( hormon foliculo- stimulant) rezultatul este 1.54mU/ml; prolactina rezultatul este 25.53ng/mL. Fibromul uterin este localizat pe peretele exterior al uterului. Am constatat ca urinez mai frecvent, sunt constipata si am dureri de spate. Ce tratament imi recomandati?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce tratament imi recomandati pentru fibrom uterin?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

alexa_866 (acum 5 ani)

Buna ziua! Tratamentele variaza, in functie de medic si de situatia in care va aflati. Dar eu cred ca este mai important sa stiti cat de bun este medicul care va realizeaza interventia, am dreptate? Eu am pus intotdeauna sanatatea pe primul plan, asa ca am ales sa merg la cei mai buni medici, indiferent de costuri. Si spre norocul meu, am descoperit un medic ginecolog foarte bun si deloc costisitor. Puteti merge linistita la dl. Dr. Silviu Istoc, este un medic foarte bun si chiar stiu ca a realizat multe interventii pentru fibrom si rezultatele au fost uimitoare. Face numai laparoscopic, dar este mai bine pentru ca dupa aceea puteti sa ramaneti insarcinata. Am o prietena care s-a operal la dumnealui si acum are si bebe. Deci, mergeti cu toata increderea. Sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexa_866
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexa_866
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.