Clickmed
programare rapida la medic

Ce am? Spondiloza cervicala? Sau? Unde sa ma mai duc? E necesar un RMN?

Afectiuni arteriovenoase Afectiuni neurologice Afectiuni coloana vertebrala Duodenita gastrita
Intrebare postata de MembruMobileApp1490782952 cu 7 ani in urma

Acum 3 luni nu prea am mancat nimic intr-o zi, mai mult dulciuri, seara am baut si doua pahare de vin si m-am culcat destul de tarziu, in timpul noptii am simtit dureri de burta, era ca si atunci cand ti-e foame, dimineata durerile inca existau, dar foame deja nu imi mai era. La masa mi s-a facut rau cum am simtit mirosul mancarii, imi venea sa vars, dar am incercat sa ma abtin sa ma ridic de acolo si sa ma duc la baie, n-am mai apucat pentru ca am lesinat(eu nu stiu ca am lesinat, tin minte doar ca m-am pus pe canapea si am adormit, ai mei mi-au spus ca n-am mai apucat sa ma pun jos si am fost inconstient vreo 7 secunde, vag parca ii auzeam cum ma striga)... Am fost la urgente si mi-au facut o perfuzie dupa care m-am simtit foarte bine si chiar mi s-a facut foame dupa, tensiunea am avut-o 10, apoi a scazut chiar la 8, mi-au dat Bilobil si Alanerv, ziua urmatoare am baut si un pahar de bere si dupa m-am simtit din nou putin rau... Si de atunci ma tot simt rau, daca ma doare stomacul imi vine si ameteala, dar nu neaparat, intre timp crezand ca e de la stomac am fost la gastroenterologie si mi-a dat omeprazol, stomacul e mai bine, de la neurologie mi-a dat calciu, chiar aveam lipsa(asa aratau analizele de sange) si am facut si o EEG care a iesit bine.
Recent am fost si la cardiologie, mi-a facut un EKG, a zis ca e bine, dar pe fisa scrie "aproape normal", ecografia inimii a iesit bine.

Mi-a spus totusi ca as avea spondiloza cervicala.

Simptomele ar fi: Senzatie de rau, inainte pornea din stomac si ajungea la cap, tinea si mai mult, acum pleaca din zona sternului si dureaza putin, dar exista, nu e zi sa nu-mi aduca aminte ca am ceva, cateva minute, nu-mi da pace. Simt capul greu, ca atunci cand esti foarte obosit si ai putea sa adormi oriunde, pielea capului parca imi amorteste, uneori am si dureri de cap... Imi amorteste si mana stanga, dar daca imi amorteste nu ma simt si rau in acel moment, nu e obligatoriu, cateodata se intampla sa fie simultan, imi amortesc degetul mic si inelarul si simt dureri si pe antebrat... Totul pare sa plece de la biceps, parca ar fi ceva intrat acolo, cateodata simt mana si calda, fierbinte chiar, furnicaturi, mai apare senzatia si la dreapta rar. Simt ca mi-au slabit puterile... Uneori imi amortesc si picioarele si dupa efort destul de mic din punctul meu de vedere ma dor gambele de parca as fi stat toata ziua in picioare sau as fi jucat fotbal 5 ore...

Nu stiu ce sa mai fac, e mai bine decat la inceput, dar imi e frica sa fie ceva grav ce poate evolua, inca nu stiu cauza din care am lesinat, la cardiologie mi-a spus ca m-am fortat atunci sa nu vars si d-asta, dar nu cred... Ma uimeste totusi, a aparut brusc si nu mai trece.

Mentionez ca obisnuiam sa consum cantitati foarte mari de alcool aproape in fiecare seara , nu ma dorm cat ar trebui si nu sunt fumator.

Ai mei zic sa fac un RMN, dar oare e necesar?
Simt ca cineva sta cu mainile pe capul meu si apasa putin

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce am? Spondiloza cervicala? Sau? Unde sa ma mai duc? E necesar un RMN?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1520240054 (acum 6 ani)

unguent Puterea ursului pe gat si infasurat in jurul gatului, cel putin o data pe zi...cate un catel de usturoi pe zi tine lesinul departe..posibil sa nu crezi

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1520240054
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1520240054
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.