Clickmed
programare rapida la medic

Durere picior stâng îngrozitoare.

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de MembruMobileApp1483917166 cu 7 ani in urma

Bună, am 18 ani și de aproximativ 1 an de zile ma confrunt cu o durere neexplicabilă al piciorului stâng, durerea e pe gambă și e o durere insuportabilă, e asemănătoare unui cârcel doar că are o intensitate mult mai mare, durerea apare aproape zilnic și ține în jur de 5 minute, timp în care îmi vine să urlu de dureri, țin să menționez că am mai multe afecțiuni ale organismului și că de aproximativ 5 ani am niște cârcei îngrozitori la degetele de la picioare care apar destul de des. În ultimul timp am și niște dureri de spate foarte mari, iar de câteva luni de câte ori încerc să merg 1km pe jos mi se pune o durere foarte mare in zona gambelor la ambele picioare si nu mai pot continua mersul absolut deloc. Vă rog să mă ajutați, orice părere mă ajută.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere picior stâng îngrozitoare."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.