Clickmed
programare rapida la medic

I. (repostez intrebarea) Cum pot sa-mi dau seama daca boala de tbc mi-a recidivat ?

Boli respiratorii
Intrebare postata de MembruMobileApp1488080828 cu 7 ani in urma

(Repostez intrebarea pentru ca am uitat sa specific despre cel mai important lucru, si anume ca plamanul care a fost afectat de boala, a inceput sa ma doara din nou de cateva luni bune si sa ma junghie zilnic acum, de fapt in tot corpul ma junghie si am spasme si dureri, chiar si la plamanul drept uneori) Buna ziua. Acum doi ani m-am tratat de tbc (6 luni cu tratament zi de zi fara intrerupere 6 luni cap coada cu medicamente din prima linia de tratament) si mi-e frica acum ca as fi recidivat, nu mi-am facut niciodata o bronhoscopie si rezultatele de sputa pot si inselatoare atunci cand nu ai efectiv ce sa expectorezi pentru ca nu ai simptome de tuse si expectoratie...as vrea sa imi fac o bronhoscopie dar nu am asigurare de sanatate si nici nu sunt angajata ca sa imi pot face una, iar medicul de familie refuza sa-mi mai scrie trimiteri pentru ca nu sunt asigurata. De ceva vreme insa, am niste simptome care ma ingrijoreaza. In fiecare zi stranut (de la 2 la 6 ori consecutiv), noaptea am insomnie, am dureri musculare cu junghiuri si spasme si ma dor articulatiile, si acum vad ca am inceput sa si transpir, si am niste frisoane foarte urate care pornesc de un junghi din talpa piciorului, undeva aproape de degete, e o durere care seamana cu cea de carcel, diferenta fiind ca frisoanele astea mi se raspandesc in tot corpul pornind dintr-un singur loc si nu stiu ce este, sunt ingrijorata ca am recidivat si nu imi pot plati asigurarea nici macar sa fac un control sau o analiza...Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns si un sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "I. (repostez intrebarea) Cum pot sa-mi dau seama daca boala de tbc mi-a recidivat ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.