Clickmed
programare rapida la medic

Interpretare suplimentara doppler

Afectiuni neurologice Neuropatii
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428033 cu 7 ani in urma

O suplimentara a testului ar fi binevenita.Cu ceva timp in urma am avut un episod de vedere dubla ameteala stare de slabiciune dupa care o mare perioada de timp vedeam unul sau doua mici puncte negre foarte rar le mai vad si acum....simptomatologia atacului ischemic tranzitor.Banuiesc ca o placa de atenom desprinsa a migrat in zina stanga a creierului pe partea unde simteam slabiciunea.In momentul de fata sunt aproape la fel ca inainte de episod cu ajutorul aspirinei oxigenului lichid si multe vitamine antioxidanti si antiinflamatori naturiste dar tot simt ca ceva nu este in regula.Acestea sunt rezultatele dopplerului. Viteza flux acc dr 40/10cm/sec indice de rezistenta 0.76 .Aci dreapta viteza flux 36/12cm/sec Ace dreapta 43/4cm/sec.Imt acc dreapta 0.8 mm (normal 0.8-1 mm) fara placi aterom.Viteza flux Acc stg 51/10cm/sec Ir 0.81.Aci stg viteza flux 37/12cm/sec Ace 56/8cm/sec Imt Acc/Bc Aci stg 0.8 mm.Fara placi aterom semnificative (oare ce inseamna semnificative).Artere subclavii viteza de flux 164 cm/ sec dreapta 143 cm/ sec stanga cu complexe trifazice.V2 dr 14/5 cm/sec calibru v2 3.1 mm.V2 stg 21/8cm/sec calibru V2 2.8 mm.Aca A1=64/28cm/sec Acm M1 82/32cm/sec Aco P2 34/12sec.Examinare prin foramen a evidentiat art bazilara cu viteza flux 58/20 cm / sec si arterele vertebrale in v4 cu viteza flux 41/13cm/sec.Multumesc anticipat de ajutor.Din pacate nu pot atasa poze.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Interpretare suplimentara doppler"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.