Clickmed
programare rapida la medic

Durere in partea dreapta a abdomenului . Apendicita sau nu?

Apendicita
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210428015 cu 7 ani in urma

Buna ziua, ma doare foarte tare in partea dreapta a abdomenului (acolo unde este apendicita- orientativ). Ma doare de câteva ore.. Si daca apas cu mana in locul respectiv simt durerea rau..
Problema este ca ma doare câteva ore sau o zi si ma lasă. Si in alta zi(de exemplu dupa 7-10 zile) iar ma ia durerea si tot ma lasă..
Țin sa Menționez ca ma doare de ieri - am 24 de ore deja.. Si cand stau întinsa si pun mana ma doare, dar cand ridic piciorul drept nu prea..
Am citit ca daca era apendicita trebuia sa am febra, ca imi amorțească un picior.. pe mine ma doare si cand stau in picioare si cand respir(uneori) si tot.
Puteți sa ma ajutați va rog ? Poate fii apendicita ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in partea dreapta a abdomenului . Apendicita sau nu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1511842230 (acum 6 ani)

Am si eu cam aceleasi probleme. Dar la mine durerea este de 5 luni, ma doare in permanenta in dreapta jos , unde este apendicita orientativ, dar daca apas nu simt nimic, doar niste mate care borborosesc. Iti recomand sa mergi la un spital sa iti faci analize. Eu am facut ecografie abdominata, teste de sânge și endoscopie + consult de la 4 doctori care m-au pipăit pe abdomen si su zis ca este moale. Pana la urma mi-au spus că am colon iritat, dar ma sperie ca totusi sunt 5 luni si nu a mai dispărut durerea! Multa bafta si sanatate

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1511842230
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1511842230
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.