Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli,stare de oboseala si zgomot in urechea stanga?

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de MembruMobileApp1486194819 cu 7 ani in urma

Buna ziua de 6 ani ma confrunt cu aceste probleme de sanatate, la inceput criza de ameteala a fost cu varsaturi si o sstare de rau..am fost s internata la Neorologie ca nu stiam incotro sa sa ma indrept.Am fc tot felul de investigatii Ct, RMN analize de sange..totul bine ..Vreo 5 ni am avut si dureri f mari de cap care tinaeu cate 2 sau 3 zile..era groaznic..Ulterior am depistat ca durerile de cap erau de la o tensiune oscilatorie.pe care nu a sesizat.o nici un medic....acum iau tratament pt tensiune si durerile de cap au disparut.Ma confrut insa cu ameteli, vertij..se invarte parca..casa cu mine..Mentionez ca aceste ameteli survin doar dupa ce ma trezesc..dimineata tin aprox 3 min dar starea de dupa e groaznica si nu am putere deloc.Sunt cu tratament cu Betaserc 24 mg cate 4 comprimate pe zi si Oxybral 30mg, trat ce l.am primit de la o d.na dr ORL la care merg acuma.De 2 anii nu am avut asa stari de rau..dar in luna ianuarie am avut 3 crize si m.am hotarat ca trebuie sa.i dau de capat..Intrebarea mea este...ce ar trebui sa fac pe langa aceste tratamente??Si unde as putea sa fac un test de echilibru in tara;; ??La noi la Oradea nu este..
Anaizele sunt toate bune sange, glanda, inima., Am si spondiloza cervicala si scolioza lombara. Sa fie starile de acolo??Multumesc frumos!!Doamne ajuta!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli,stare de oboseala si zgomot in urechea stanga?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.