Clickmed
programare rapida la medic

Sunt prinsa intre ciocan si nicovala.

Psihologia cuplului
Intrebare postata de MembruMobileApp1485551795 cu 7 ani in urma

Am 20 de ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 3 ani, acesta este cu 8 ani mai mare ca mine. Pana acum am fost foarte indragostita de el, dar cam dr jumatate de an nu mai e la fel. S-a schimbat ceva... eu, el, noi? Nu stiu exact . Ideea este ca noi nu iesim foarte des sa ne distram sau chestii de genul. .. nu mai comunicam, nu mai stam mult impreuna, nu mai facem dragoste ca alta data, mi se pare ca totul e pe dos. El ma iubeste enorm, ar face orice pt mine si il apreciez din punctul asta de vedere, se intelege extraordinar si cu parintii mei, aici situatia e ok. Problema e ca nu ma mai atrage, nu mai simt nevoia sa ma apropii de el ca alta data, m-am scarbit pur si simplu.
Pe cealalta parte, ma inteleg foarte bine cu un coleg de-al meu, care fara sa vreau, mi'a intrat pe sub piele si m-am cam indragostit. Iubesc sentimentul, simt ca sunt fericita, ceea ce mie imi cam lipseste cu desavarsire. Ma gandesc mereu la el, fac si ore suplimentare doar pt a sta mai mult cu el, e un sentiment ce ma face sa ma simt din nou femeie. Ma gandesc si la faptul ca colegul meu are 22 de ani si ca el nu isi doreste ceva serios (o casnicie si copii) , cel putin nu momentan, iubitul meu cam da. Imi e frica de momentul cand va dori sa ma ceara in căsătorie iar eu voi refuza pentru ca ma simt prea tanara sa ma responsabilizez atat de repede. Vreau sa ma distrez, sa simt ca sunt tanara, sa imi traiesc tineretea, sa nu regret mai tarziu, cu iubitul meu nu pot face asta. Nu stiu ce sa fac, imi e frica sa iau o decizie. Desi sunt foarte indragostita de coleg, imi e mila de sentimentele iubitului meu. Ajutati-ma va rog!!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt prinsa intre ciocan si nicovala."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.