Clickmed
programare rapida la medic

Poate afecta concentrarea o lovitura la cap?

Dureri de cap Stres post traumatic
Intrebare postata de MembruMobileApp1483521130 cu 7 ani in urma

Copilul meu a cazut pe spate de la 2 m dintr-un copac , desi nu si -a pierdut constiinta au fost 2 salvari care atunci s-au ocupat de ea ac***a dureri foarte mari la atingere la ceafa si gat . Urmatoarele 2 saptamani a avut dureri foarte mari de cap in ceafa ,a facut multe pauze de la activitatiile obisnuite si dupa o luna a ramas cu dureri doar la agitatie sau galagie ,aceasta sensibilitate exista in continuare dupa 3 luni de zile iar acum observ ca are foarte greu sa se concentreze ,repetand tabla inmultirii si incercand sa se concentreze repeta numerele de cateva ori ca sa poata gandi raspunsul ..imi e greu sa explic si ma gandesc ca poate exagerez dar prefer sa preintampin o eventuala reala problema.
Nu locuim in Romania si din pacate sistemul e foarte diferit , aici Dr. spun ca raspunde corect la toate testele iar durerile de cap sunt doar o trauma a creierului care e normal sa aibe dureri pana isi revine. Nu ma multumeste deloc acest raspuns pentru ca durerile suportateau fost extreme de am dus o la urgente de 2 ori plus activitatiile scolare intrerupte de n ori si a trebuit sa stea intr-o camera izolata sa si revina sau m am dus sa o aduc acasa. Desi a facut RMN imediat dupa cazatura ma intreb daca nu ar fi necesar inca unul , durerile de cap sunt normal dupa cazatura , cat timp? lipsa de concentrare poate fi legata de aceasta intamplare sau este doar o perioada normala a copilariei ? Imediat dupa cazatura cand eram cu ea la spital a fost primul semn de lipsa de concentrare insa dr a spus ca e normal dupa trauma si ca sa nu mi fac griji decat daca se accentueaza sau daca varsa si etc ..semnele clasice insa atunci ea imi povestea ce si cum s-a intamplat si se uita in gol ,apoi zicea a Da..si ..si apoi iar gandea si pierdea continuu sirul ,acum are aceste semne insa mult diminuate si doar la invatat se accentueaza si se chinuie sa se concentreze. Multumesc anticipat pentru orice sfat sau lamurire.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate afecta concentrarea o lovitura la cap?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.