Clickmed
programare rapida la medic

Zona inghinala ligament?

Oase si articulatii
Intrebare postata de hardstyle cu 7 ani in urma

Buna seara! De duminica-luni simt un discomfort in zona pelvisului. Am achipuit pe acolo si mai sus de penis, de unde e osul acela simt un ligament/articulatie/tendon nu stiu ce e care este mai tare la atingere si care este mai iesit inafara fata de cealalta parte care nu are nimic. Este tare la atingere si incepe sa se simta foarte usor din os pana se pierde undeva, se simte clar pe o lungime de vreo 4-5 cm. Nu simt durere, nu stiu cum sa ii spun, dar e deranjant, disconfortant... am momente cand si uit de asta si cand simt vreo 15-30 minute.Am 17 ani, baiat, nu am avut eforturi recente, doar cu o saptamana inainte cand la ora de sport din viteza n-am reusit sa ma opresc si m-am prins de plasa si m-am inndoit mai tare pe spate...atat. Cu o saptamana inainte de aceasta mi-au aparut o umflatura, am fost la un pediatru si mi-a zis ca-s ganglioni(am si in partea cealalta si pe mana aparuti in aceeasi perioada care inca nu au disparut), am facut analize (hemoleucograma cred) si mi s-a spus ca totul bine si mi s-a prescris brufen. Am mai avut raceli in urma carora inca mai am putin nasul infundat noaptea chiar daca iau medicamente sau nu, dar nu cred caare vreo legatura. daca aceste simptome nu dispar in decurs de o perioada de cat timp ar trebui sa merg la consult si la ce medic?
u resimt deloc durere...doar mai simt o stare de siscomfort in acea zon, simt ca este ceva, nu doare. Ia r in legatura cu ganglionii, am fost si am facut si analize si toate au iesit bine.
ttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/df/46/6e/df466eecfab07c651c5a5256a393583f.jpg
O imagine mai buna.
Pare sa fie ligamentul inghinal. Ligament care s-a intarit cumva..nu stiu, se simte mai tare desi nu l-am mai simtit vreodata deoarece nu am palpat acea zona sa stiu cum era inainte. Cred ca incepe sa apara si pe cealalta parte, partea dreapta.si ce medicamente ar trebui sa iau in cazul asta? Alte recomandari? Daca nu dispare in decurs de cate zile ce trebuie sa fac? MULTUMESC ANTICIPAT!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Zona inghinala ligament?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.