Clickmed
programare rapida la medic

Nu stiu ce simt cu adevarat...?

Depresie Anxietate si stres
Intrebare postata de MembruMobileApp1478870059 cu 7 ani in urma

Buna ziua!Am o problema.Am 18 ani ,sunt clasa a XII,urmeaza sa dau bacul si examenul de admitere la facultate.Sunt prinsa in acest viciu al invatatului pentru ca vreau pe de o parte sa imi iau bacul cu nota mare si pe de alta parte parca nu sunt "treaza" ca sunt a 12 si ca trebuie sa trag tare ca sa il obtin !!Sincer sa va spun,eu eram o eleva ambitioasa,silitoare,activa la ore si acum de cand fostul iubit s-a despartit de mine,parca nu mai am aceea energie pozitiva si puternica ca odinioara.Simt ca nu mai am vointa,puterea de a lupta cu unele greuti ce mi se ives pe zi ce trece,ca nu pot sa imi exprim opinia despre ceva in clasa...ma simt ciudat..plus ca aceea despartire a fost acum 6 luni,insa am trecut peste,adica nu il mai simt in vorbe,ganduri chiar daca-i mai verific din cand in cand contul de instagram. Ce vreau sa evidentiez aici este faptul ca EU m-am schimbat,...oare mai sunt in depresie,anxietare,stres? Si plus ca atunci cand vreau sa ma pun sa imi invat pentru bac nu stiu de unde sa incep,mi-e greu sa ma concentrez,mai usor ma concentrez pe FACEBOOK decat pentru CARTE !!! Mai am o problema...cand sa inceapa scoala,s-a intors un coleg de la fosta scoala,si cred ca m-am indragostit de el..de 2 luni incoace il visez de cateva ori pe saptamana,imi place intr-un fel de el sau asa cred eu.Problema este ca el nici nu vorbeste cu mine,nu se uita la mine si asta ma framanta ..sunt momente ,zile de scoala cand astept un miracol sa se intample,sa-mi vorbeasca,sa ma priveasca asa cum il privesc si eu,insa nu se intampla si atunci merg la toaleta ma inchid acolo si simt cum doare inima...mda..nu stiu ce simt cu adevarat...Mai am o problema,sunt momente cand se cearta familia mea sau cineva din afara familiei si totul simt cu se agita in mintea mea,si ma doare capul,ma simt neputincioasa si uneori am sentimentul de frica din a citi o carte sau de a vorbi in vazul tuturor cu teama de a nu ...nu stiu..este o frica inexplicabila..Va rog sa nu va bate-ti joc de aceste secvente din viata mea,fiecare are problemele lui si trebuia bun simt si respect pentru a fi mai buni.Va rog sa ma ajuti cu niste sfaturi cum sa rezolv toate aceste probleme ce mi se ives fix in ultimul an de liceu,sa fac ordine in ganduri,actiuni si sentimente,Multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu stiu ce simt cu adevarat...?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.