Clickmed
programare rapida la medic

Am astm sau alta boala in plamani?

Astm
Intrebare postata de MembruMobileApp1478788048 cu 7 ani in urma

Buna ziua! Am urmatoarele simptome: cand ma pun la somn si aproape adorm, ma trezesc brusc ca nu pot respira; in partea stanga , in plamanul stang simt o greutate si atunci cand inspir profund se aude bolborosind, dar nu pot inspira mereu profund pt ca imi este dificil, iar dupa inspiratie profunda, imi apare pe limba saliva groasa, transparenta; nu tusesc deloc.
Am fost la doctorul de familie pe care il am in tara in care lucrez, si mi-a spus ca am inceput de astm. Am facut si o radiografie pulmonara, iar doctorul mi-a spus ca nu am ceva in neregula in plamani. Mi-a testat respiratia si mi-a spus ca nu inspir suficient aer, dupa care am inhalat dintr-un spray, iar dupa 15 min am suflat din nou in acel aparat, rezultatul fiind mai bun. Dupa aprox. 1 ora am avut dureri taioase in partea de jos a plamanului stang, dar numai cand incercam sa inspir profund. Doctorul mi-a prescris ceva medicamente pt somn, pt ca i-am spus ca nu pot dormi normal, dar imi e frica sa le inghit pt ca nu ma pot trezi daca mi se opreste respiratia.
Posibil sa am astm,sau altceva?
Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am astm sau alta boala in plamani?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.