Clickmed
programare rapida la medic

Se poate sa fiu insarcinata ?

Sarcina
Intrebare postata de MembruMobileApp1472939718 cu 7 ani in urma

Buna. am si eu o intrebare. Stiu ca se practica foarte mult in zilele noastre "jocul" asta care sa inlocuiasca sexul in sine (gen sex oral, handjob,etc) Eu si prietenul meu am incercat si noi si stiu ca prima data ii facusem eu sex oral, dar nu cred ca el isi atinsese penisul cu mana deloc. Dupa a incercat si el sa faca acelasi lucru, doar ca ne-am oprit foarte repede, abia apucase sa imi traga chilotii usor in jos si nu imi amintesc sa ma fi atins nici eu, dar nici el cu mana in zona vaginului. Ciclul mi-a venit in 7 august inainte de asta, ce am facut noi s-a intamplat cam la o saptamana si ceva dupa si urmatorul ciclu a inceput pe 30 august. Intre perioadele astea am avut cateva stari de greata, dureri de burta si spate, de sani, probabil de frica mi-am si indus simptome, iar ciclul a fost ciudat, a fost mai slab in consistenta si abundenta, acum sunt in a 5-a zi si a fost usor maroniu. Era maroniu amestecat cu sange, cand cum. Mentionez ca el nu a ajuns la ejaculare si nici nu se masturbase inainte. Plus ca am observat ca era slab lubrifiat (lichid seminal) . Nu am facut sex niciodata pana acum, doar mi se par ciudate simptomele. acum am impresia inclusiv ca burta mi-e usor "inflamanta" in zona pelviana si ca urinez des, cu dureri uneori dupa, posibil sa fi facut o infectie urinara (stau mai mereu desculta prin casa, pe gresie, parchet), dar imi e sa nu fie altceva. Inca ma am usoare dureri de sani si mi se pare ca areolele sunt inca mai mari decat de obicei. Exista vreo sansa sa fi ramas cumva insarcinata de la ce s-a intamplat intre mine si el? am mai avut episoade de genul, dar toate la fel, fara sa se ajunga mai departe, plus ca eu imi spal mereu mainile dupa si nu ma ating in zona vaginala nici la toaleta pana nu ma spal pe maini. Prin haine, indiferent cum am stat (in bratele lui sau in alt fel) nu cred ca a trecut nimic, nici chiar lichidul preejaculator, mai ales ca asta consta in faptul ca amandoi purtam chiloti si pantaloni de trening. Totusi ma ingrijoreaza starile mele. Orice sfat si raspuns e bine-venit !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Se poate sa fiu insarcinata ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.