Clickmed
programare rapida la medic

Cum sa procedez?

Psihoza depresiva
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210427677 cu 7 ani in urma

O să povestesc pe scurt povestea fratelui meu. El a fost în Italia timp timp de 5 ani la mama lui, unde a reușit să își găsească un loc de muncă, dar având un caracter slab, marginalizarea românilor, rasismul, lipsa de prieteni și prietena la dus la o depresie. După cei 5 ani a decis să se întoarcă în România, pentru că nu mai suporta presiunea din Italia, așa că a trăit din banii lui puși deoparte. Anturajul lui nu a fost tocmai format din oameni model pentru societate, dar persoane care consuma ocazional droguri de toate tipurile. La un an de când era în România a luat împreună cu prietenii lui ciuperci psilocibe cubensis si ia fost declanșat ceva din subconștient. Din momentul ăsta a început delirul total, vorbea fără sens, avea impresia ca este urmărit de ET si vedea lumini pe cer, avea impresia că este urmărit și de mașini negre, apoi a fugit în pădure, de unde l-am găsit cu greu, asta a fost căderea lui cea mai gravă. A fost dus în Italia si tratat acolo, a fost închis la psihiatrie si ținut sub medicație, dupa ce și-a revenit sa întors în România. La un an a avut iar o cădere si am procedat la fel, a fost internat tot la psihiatrie în Italia si a fost diagnosticat cu psihoză, după ce și-a revenit sa întors în România pentru că el nu suportă să stea în Italia si nici cu mama. În momentul de fata se comportă diferit, e conștient de ceea ce zice, dar are mania persecuției, crede că toți sunt de vina pentru condiția sa, si are tente suicide, consideră că a fost otrăvit de prieteni și că nu-l iubește nimeni, mă acuză că i-am furat amintirile si consideră că cei din familie iau furat esența, face discursuri despre călătorii astrale, si ca popii aduc râul pe pământ și p***acile descântă să distrugă poporul român, nu își găsește locul si îmi spune că el nu are ce căuta în lumea asta rea, si ca în visele lui a vazut o lume perfectă. El susține că e sănătos și că are nevoie de o femeie și de dragoste, nu acceptă să meargă la un psihiatru si nici să-și ia tratamentul care ia fost prescris cu un an în urmă. Recent a vrut să-și pună capăt zilelor, și-a ars toate actele și vroia să fugă cu cortul in padure. Nu stiu cum să-l oblig să se interneze sau sa se duca la un psihiatru, dacă aș putea l-aș interna si cu forța. Va mulțumesc anticipat pentru orice sfat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum sa procedez?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.