Clickmed
programare rapida la medic

Pauza in cuplu

Psihologia cuplului
Intrebare postata de maria199876 cu 7 ani in urma

Buna ziua, am o relatie de aproximativ 8 luni cu un baiat de 19 ani , eu ac***a 18 , si pe scurt , el a decis sa luam o pauza dupa ce eu intr-o seara , sambata ce a trecut mai exact , i-am facut o mica criza de gelozie . Mi-am dat seama imediat ca am gresit dar nu mai aveam cum s arepar , duminica mi-a spus ca vrea sa luam o pauza , eu am tot incercat sa il determin sa ne vedem astazi sa discutam si sa vedem ce sa facem , dar nu a vrut , mi-a spus ca aceasta pauza este pentru mine , ca sa stau sa ma gandesc la comportamentul si gandirea mea care nu e tocmai ok , eu nu stiu ce sa fac , plang e duminica si nu prea pot sa mananc , il iubesc mult si nu stiu ce as face daca s-ar despartii de mine . Cum as putea sa ii arat ca sunt constienta de greseala si ca incerc sa imi schimb gandirea ? Asta e problema ca nu stiu cum sa imi schimb gandirea , in unele momente recunosc ca sunt exagerata dar nu ma asteptam sa i-a asa o decizie si acum chiar trebuie sa fac ceva ca sa ii demonstrez ca m-a voi schimba , vreau sa las sa treaca o saptamana si dupa sa ii spun ca vreau sa ne vedem ( asa a ramas ca daca stiu sigur ca s-a schimbat ceva la mine ii voi spune ca vreau sa ne vedem ) , sper ca ma puteti ajuta :( !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pauza in cuplu"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum 6 ani)

Buna ziua,

Pentru schimbarea comportamentului este foarte benefic o terapie comporatamentala sau metodele de neuro lingvistica. Despre toate aceste instrumente puteti sa aflati mai multe la cabinetul adresa_web_filtrata unde sesiunile sunt oferite si pe skyp.

Agota Toth
Psiholog
International Certified Coach

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.