Clickmed
programare rapida la medic

gleznă amorțită după o luxație prelungită? raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de NNT cu 7 ani in urma

NNT-Tismana
Soția a făcut o entorsă de gleznă la 31 martie 2016, medicul de familie a pus piciorul în ghips pentru 2 săptămâni, după scoaterea ghipsului glezna era încă umflată și dureroasă. A fost la spital, a făcut radiografie, nu era fractură dar piciorul a fost pus din nou în ghips pentru 3 saptamâni. A mers treptat cu cadrul dar nu se simțea mare ameliorare și pe sindrom anxios a fost internată la începutul lunii mai la secția geriatrie cu vechi traumatism la glezna stângă. A urmat acasă un tratament cu unguent Vaxicum, băi cu tărâțe, învelire cu brusture, cu varză, durerea a dispărut, umflătura e mai mică, negreala s-a diminuat dar nu mai simte piciorul când merge, zice că e amorțit. Piciorul e cald, se simt degetele dacă se pun pe el dar amorțeala persistă, mai ales pe un sindrom anxios accentuat după două luni și jumătate de la luxație.
Aveți vreun tratament ambulatoriu la domiciliu, pentru că la spital a tot fost. A făcut între timp și o bronhopneumonie acută, a fost internată și a rămas cu o laringită cu răgușeală accentuată.
Cât timp estimați că piciorul va rămâne amorțit? Mulțumesc pentru un răspuns detaliat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: " gleznă amorțită după o luxație prelungită?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 7 ani)

Buna ziua!
Situatia trebuie analizata, evident, prin examinare clinica directa.
Este absolut imposibil de elaborat un diagnostic fara examinarea pacientului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.