Clickmed
programare rapida la medic

Problema la Incheietura mainii! raspuns medic

Oase si articulatii
Intrebare postata de MembruMobileApp309341 cu 7 ani in urma

Cu 1 an in urma am picat pe mana dreapta .am fost la un doctor am facut radiografie totul era ok adica nu facusem nici.o fractura sau deplasare.. El a spus ca este o entorsa nimic grav .eu facand sport de performanta nu am mai bagat.o in ghips ca deranja. dar am purtat o orteza 1 sapt .si de atunci nu mai am mobilitate deloc adica nu pot sa o dau pe spate sau sa stau in pozitie de flotare .. Am tot sperat ca o sa imi treaca dar a ramas asa .am si dureri deasupra degetului mare...o fi de operatie ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Problema la Incheietura mainii!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Dr. Marius Uscatu MDr. Marius Uscatu este un medic autorizat SFM (acum 7 ani)

Buna ziua!
Probabil va confruntati cu o fractura neglijata a scafoidului sau a altui os carpian care, in contextul supra-solicitarii de tip sportiv, a condus la o artroza radio-carpiana.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped specializat in chirurgia pumnului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Marius Uscatu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Utilizator11640906791 (acum 2 ani)

Buna seara, am cazut prin luna septembrie pe mana si am stat cam 1 luna fara sa fac nimic ac***a in vedere durerile am fost la la doctor si dignostica cu o fractura de scafoid 1/3 fara deplasari evidentiate si mi-au bagat-o in gips 3 sapt, dupa aceste sapt mi-au zis sa o scot pentru ca este in totalitate vindecata dar cu timpul am vazut ca nu este asa si am dureri destul de mari (suportabile) cand stau in pozitie de flotare sau in anumite miscari acum 1 sapt am fost la un doctor specializat in fracturi de scafoid si mi-a zis ca trebuie sa ma operez, sau daca nu sa revin dupa 3 luni sa vedem cum arata mana, problema este ca nu prea as vrea sa ma operez ptr ca sunt sportiv de performanta si nu prea pot sa pierd timpul este posibil sa imi treaca mana cu trecerea timpul si bineinteles cu kineto-terapie mentionez am 16 ani.Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11640906791
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11640906791
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11640906791 (acum 2 ani)

Salur, ma comfrunt acum cu aceeasi problem vreau sa stiu ce ai facut in continuare de atunci mi-ai de mare folos. MULTUMESC!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11640906791
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11640906791
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.