Clickmed
programare rapida la medic

Buna ziua

Diverse
Intrebare postata de Stefania gh cu 7 ani in urma

Buna ziua! De un an,doi ma lupt cu o acnee medie,pot spune si am incercat tot felul de creme si de lotiuni,care pe scurt timp au avut efect cat de cat,dar nemultumitor.Mi-a fost data de o farmacie si o crema"crema antiacneeica",care nu prea a avut efect,iar intr-o zi (ieri) ,am mers la alta farmacista si am cerut ceva pentru acneea mea,vazand tenul meu la fata locului.Aceasta mi-a dat DOXICICLINA ATB pe termen de 30 de zile-1/zi,REFFLOR-la o ora dupa administrarea doxiciclinei si aerius in caz de alergie,dar ma tem sa iau antibiotic asa dupa "ureche" ,sa nu fie toxic organismului meu si daca nu are efect?Dumneavoastra ce parere aveti merita riscul ?Niciodata nu am luat antibiotic pentru acnee ,doar lotiuni,creme si masti naturale/cumparate !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna ziua"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Utilizator11615100086 (acum 3 ani)

Buna ziua! Am ținut tratament 5 luni cu doxicilina atb plus o crema antiacneica. Rezultatele au inceput sa se vada din a doua luna de administrare. Problema cu accneea trebuie tratata si din interiorul corpului, adica din sange. Accneea provine de la o infectie bacteriana. Aveam fața plina de bube ce erupeau, altele le spargeam eu deoarece ma mânca zona aceea si ma și durea in același timp. Am ramas cu pete, care, au trecut mai greu decat acneea.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11615100086
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11615100086
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.