Clickmed
programare rapida la medic

Raceala permanenta

Sinuzita
Intrebare postata de KhYnu cu 7 ani in urma

Buna Ziua !!! Rog un medic foarte foarte mult daca ma poate ajuta, indruma cu problema mea.. deci de mai bine de un an eu ma simt racit mereu mereu in fiecare zi tot timpul nas infundat, curge nasu (lichid alb) stare de rau si ochi ma deranjeaza si nu am probleme cu ochi taote simptomele respective inafara de febra..am fost la medic orl am facut radiografie mia spus ca am sinuzita am luat tratament la sfarsit mia spus ca imi trece dar eu ma simt la fel, am fost la alt medic orl mia spus ca nu am sinuzita nu am deviatie de sept nu mia dat nici o reteta am platit si 1mil consulatatia ..va rog mult ce pot face ? mentionez am observat ca am si un ganglion uflat dupa ureachea dreapta si ma doare uneori daca apas pe el...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Raceala permanenta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

KhYnu (acum 7 ani)

deci toate astea sunt in permanenta, in fiecare zi, ma gandesc ca daca era o alergie nu ma simteam asa chiar in fiecare zi, am fost si la alergolog mi sa spus ca am alergie la polen praf si cereale mia dat o reteta costa aproape 500 ron mi sa parut suspect multe pastile erau de bronsita, pe viitor urma sami fac la sange analize pentru alergii, anul trecut mi-am facut set complet de analize toate au iesit ok

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de KhYnu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de KhYnu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.