Clickmed
programare rapida la medic

Mi am inselat sotul!!!

Depresie
Intrebare postata de o femeie cu 7 ani in urma

M am casatorit in 1995, dupa 2 ani de prietenie cu el. Un om posesiv, gelos orgolios ,dusmanos. Din primul an, am mancat batai groaznice , din te miri ce...ca nu era geamul inchis cand venea el acasa, ca am fost la mama, ca nu am fost samd...In 1997 am nascut o pe fata noastra, o minune....jigniri de tot felul, injuraturi, batai cumplite din nimic si pentru nimic. Socrii mei erau oripilati. A venit tata, m a luat acasa, socrii mei au fost de acord ca e mai bine asa...dar dupa lacrimi, ingenuncheri, iertare, scuze ...sa mi cada mana daca te mai lovesc...m am intors.Nici o diferenta ,aceias viata ,fara nici o logica ma batea, din senim, ma dadea cu capul de faianta, ma lua de par si ma tragea pe jos pe gresie, din bucatarie pana in dormitor,,,dupa care ma iubea...fizic...plangea, spunea ca a fost un nenorocit, ...iarta ma iubirea mea...a doua zi nu puteam sa merg, aveam oasele rupte, ma durea fiecare bucatica de trup si suflet.....dar seara facea dragoste cu mine..daca nu putea, imi cerea sa ii fac ceva , orice, ca din cauza mea i a murit, sau nu i s a sculat. il iubeam. Ai mei inebuneau, pe zi ce trecea mama si tata nu mai aveau arme...iar m au luat, iar eu iar m am intors!!! Atat mi a zis tata: daca pleci inapoi la el, pleci pentru totdeauna, inapoi nu ai ce sa mai cauti. Poate sa te omoare, nu ne mai intereseaza de tine. Daca in 97 am nascut o fta, in 2007 am nascut un baiat. Am c***aut apartamentul din Bucuresti, ne am mutat nu departe...10 minute de capitala ...nu am vrut, am plans, nu mi am dorit asta, dar pentru a mia oara, m a asigurat ca ne va fi bine, ca face pentru copii...Viata mea , a devenit groaznica, eram in depresie, certata zilnic, injurata, batuta, maltratata...nu muncea, eu eram in crestere copil, nu aveam bani...imi doream sa mor! Casa era in constructie, dormeam pe saltele cu copii, pe sapa, in umiditate, in frig, umilita si batuta. L am inselat ,in 2009, noiembrie, pana in 2010 februarie....A aflat anul trecut pe10 martie, de atunci viata lui, a mea, a noastra, este un COSMARRRR. sSufera groaznic de tare, ..e putin spus...moare in fiecare zi , bucata cu bucata, .Un an intreg de batai crancene, de sute de ori mai rele decat cele pe care le luam DEGEABA, cu aniiiii in urma, nevinovata. Cap spart , par smuls, tarata din etaj in parter, de par...picioare ,pumni....am vazut in fiecare zi moartea!!! Sunt sigura ca merit ce mi se intampla, dar ma bucur ca nici el nu moare nepedepsit, pentru toti ani in care m a tavalit, m a omorat , m a injurat, ***

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mi am inselat sotul!!!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

ietf (acum 7 ani)

Nu sunt psiholog, nu pot da sfaturi, doar te pot ajuta incurajandu-te sa faci ceva cu viata ta. Copii cresc in atmosfera tensionata, pot fi influentati negativ, timorati iar tu sa devii o bruta obisnuita cu bataile.Parintii tai sufera enorm si ei. Nu ai rezolvat nimic inselandu-l ba dimpotriva. Sa creezi suferinta cu buna stiinta cuiva, nu este o rezolvare a problemelor ci o inrautatire a lor. Am cautat si eu sa ma razbun si am inteles ca nu rezolva nimic, ura nu mi-a trecut ba dimpotriva vroiam sa fac rau si sa ma razbun si mai mult. Poate te-ar ajuta sa mergi la un duhovnic sau un psiholog.Ei nu te vor judeca, te vor asculta si poate iti vor arata cai la care tu nu te-ai gandit. Daca ai ajuns sa scrii aici, ai mare nevoie sa fii ascultata si un umar pe care sa plangi. Decizii luate la nervi sau din razbunare ne fac rau noua in primul rand, emotional, trupeste, spiritual.
Inchide ochii, respira adanc si ( sa zicem ca te numesti Ana) incearca sa te intrebi ce ar zice Ana de peste 5 ani privindu-te acum.Ce sfat ti-ar da? Ce te-ar indemna sa faci?
Iti doresc sa fii inteleapta si sa ai rabdare cu tine.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ietf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ietf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.