Clickmed
programare rapida la medic

Premenopauza

Ciclul menstrual
Intrebare postata de liliacalb cu 8 ani in urma

Buna ziua! Am 49 de ani si in anul 2012 a fost prima data cand pentru o luna nu am avut ciclu.Am efectuat un consult medical ginecologic si un test Papanicolau si totul a fost in regula. De atunci am avut perioade in care am avut ciclu 5. 6 luni la rand apoi pauza 1.2 luni.Ciclu era abundent, cu cheaguri si ca durata 3, 4 zile ca si inainte..uneori aveam si de doua ori pe luna.In septembrie 2015 am avut ciclu, apoi 5 luni nu mi-a mai venit.Din luna februarie 2016,au aparut sangerari doar la sters, pe hartia igienica!! Problema e ca de atunci am aproape mereu acasta problema...cu mici intreruperi de cate 2.3 zile!!E normal in premenopauza?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Premenopauza"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

profirina (acum 5 ani)

Buna,

Stiu ca postarea e veche, insa imi incerc norocul.Cum ai rezolvat pana la urma problema cu sangerarile prelungite? Si eu am patit la fel, de doua luni am aceasta treaba ...cam la 3 saptamani imi curge mult cateva zile, exact menstruatie daca e sa ma iau dupa simptome(dureri de sani, de burta, pofta exagerata de mancare), apoi se opreste 2-3 zile, dupa care incep din nou sa sangerez la sters.Pe tampon aproape nimic sau f f f putin roz sau maro deschis.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de profirina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de profirina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator21574250911 (acum 4 ani)

Buna si eu la fel. ati primit vreun rezultat raspuns?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21574250911
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21574250911
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.