Clickmed
programare rapida la medic

Durere in timpul actului

Sex si probleme sexuale
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210427381 cu 8 ani in urma

De curand mi-am inceput viata sexuala . Este normal ca la a 4-lea contact durerea la penetrare si sangerarea sa mai existe ? Tin sa mentionez ca sangeraera nu este foarte abundenta , mai persista cateva ore dupa contact . La primul contact nu am avut sangerare , de la al 2-lea contact am inceput sa sangerez. Durerea este doar la inceput , dupa nu mai simt niciun fel de durere. Am observat ca la fiecare contact sangele devine din ce in ce mai putin . Totusi , ar trebui sa ma ingrijorez ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in timpul actului"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 saptamani)

Buna ziua,

Nu este neobisnuit sa simti disconfort si durere la inceputul vietii sexuale, deoarece corpul tau are nevoie de timp pentru a se adapta la aceasta noua experienta. Totusi, sangerarea si durerea persistenta pot indica diverse cazuri de probleme de sanatate, cum ar fi o infectie, o boala cu transmitere sexuala sau o problema cu colul uterin.

Este si posibil ca sangerarea sa fie cauzata de anumite rupturi sau zgarieturi cauzate de penetrare, dar daca acestea persista, ar fi indicat sa consulti un medic pentru a exclude alte cauze medicale.

Mai mult, este important de stiut ca sexul nu ar trebui sa fie dureros.
Daca simti durere, aceasta este un semn ca ceva nu este in regula si trebuie facute modificari (precum folosirea unui lubrifiant sau preludiu mai indelungat) sau trebuie sa te adresezi unui profesionalist medical

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
https://sfatulmedicului.ro/Disfunctii-sexuale-feminine/durerea-ce-apare-in-timpul-contactului-sexual-dispareunia_1173
https://sfatulmedicului.ro/Boli-intestinale/bolile-inflamatorii-intestinale-si-sexul_714

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.