Clickmed
programare rapida la medic

Operatie hernie ombilicala si subombilicala agravata si apoi reoperata de ocluzie intestinala

Boli intestinale
Intrebare postata de MembruMobileApp306973 cu 8 ani in urma

Buna seara!As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu bunica mea care a fost operata pe data de 7 martie de hernie ombilicala si subombilicala ( i se formase in partea dreapta ca o tumoare) .In urma acestei operatii nu i a fost bine deloc,respectiv in 2 sapt de spitalizare se balona ff rau..nu avea scaun...nu elimina gaze si voma fff mult..la inceput de culoare verde apoi maro...si mirosea si urat...intr-una din zile a reusit sa aiba scaun..ba chiar daduse in diaree..nu se mai oprea.Intr-un final a fost externata pe data de 23 martie.Pe data de 26 a revenit de urgenta pentru o alta operatie ..de ocluzie intestinala.Desi au trecut 6 zile de la cea de-a doua operatie acuza dureri abdominale si elimina f mult lichid prin drenele special intoduse in plaga...chiar putin mirositor.Este normal sa curga atat lichid?Este posibil sa se fi infectat..ceva?Medicii spun ca elimina mizeria datorita medicamentelor administrate perfuzabil.Eu am suspiciuni ca ar avea o infectie...nu are febra sau alte simptome decat dureri si acele scurgeri mirositoare..si este usor inflamat si rosu in jurul acelor drene bagate in plaga.Multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Operatie hernie ombilicala si subombilicala agravata si apoi reoperata de ocluzie intestinala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.