Clickmed
programare rapida la medic

Test de sarcina

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Noemi csilla cu 8 ani in urma

Buna ziua am 22 de ani am un copil de 2 ani am o problema iau tire-gol de aproape un an de zile in luna ianuarie am fost plecata in strainatate trebuia sa ma duc la lucru la 6 seara am uitat sa iau cu mine pastilele am luat cand am venit de la lucru la ora 6 si jumatate dimineata nu trecusera cele 12 ore ca eu obisnuiam sa iau la 9 sera deci la 9 dim ar fii trecut cele 12 ora problema e alta dupa aia tot in luna ianuarie am probleme cu pancreasu si cu ulceru am vomitat de doua ori in luna februarie mi-a venit ciclul normal eram in 7 zile d pauza si mi-a venit in al 6lea zi d pauza..normal eu numai in ultima zi de pauza obisnueam si fiu acuma in luna marite cele 7 zile d pauza au trecut joja trecuta si nu mi-a venit ciclu ceva maroniu a venit vreo 3 zile am facut 3 teste de sarcina si toate negative simptome nu am nu simt nimca numai durei d cap dar eu intodeauna am avut si un pic ma doare spatele dar nu neaparat din cauza lipsei de menstruatie..eu deja am inceput iara sa iau pastile de vinera trecuta si tot nu mi-a venit ciclu repet 3 teste negative fara simptome fara durei nimica poate fii sarcina sau poate fii o problema mai grava va multumesc o zi buna!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Test de sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.