Clickmed
programare rapida la medic

Bubite rosii cu lichid fese cu mancarime

Boli de piele
Intrebare postata de laviniadiana cu 8 ani in urma

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. De vreo doua saptamani, mi-au apaut niste bubite rosii, mai putine la inceput dar acum sunt in numar de 20, intre fese putin mai sus de anus, pe sezut. Arata ca niste cosuri, dar sunt tari cu lichid in ele, cresc dar nu se sparg de la sine si produc mancarime mai ales la atingere.Cred ca se si extind intrucat mi-au aparut si pe fese 2-3. Nu am probleme cu acneea, dar am luat tratament pentru bacili si cocobacili, ceva de genul, am rana de col iar testul pap grad 3. Dupa informatiile de pe internet ar fi un fel de vezicule cu lichid, infectate, fara o cauza aparenta. Ce credeti ca ar putea fi si ce pot face in acest sens? Am atasat o poza gasita pe internet dar acelasi aspect il au si bubitele mele. Multumesc tare mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Bubite rosii cu lichid fese cu mancarime"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.