Clickmed
programare rapida la medic

Nu pot sa trec peste

Depresie
Intrebare postata de Ianamih cu 8 ani in urma

Avem 10 ani impreuna,eu am 26 el 27.
M-a inselat cu o vecina,am aflat....mi-a rupt sufletul.Se tinuse dupa ea aproape un an de zile,nu stiu sigur cat au fost impreuna,dar au fost.A adus-o acasa cat eu eram la serviciu...Treaba e ca am spus ca iert si am vrut inca mai vreau ,dar nu pot.Am conversatii dintre ei extrem de detaliate si de intime.Vorbe care mie nu mi le-a spus niciodata i le-a spus ei.Nu stiu sigur cum sa formulez intrebarea,inca suntem impreuna.El e ok acum,e la fel cum a fost inainte...ca si cum nimic nu s-a intamplat si eu simt ca innebunesc si nu stiu cum sa trec peste.Pur si simplu nu stiu.Am ajuns sa nu ma mai bucure nimic,nimic!Rad mecanic,merg la serviviu...vin..nu mai vreu nimic.Nici macar nu stiu daca il mai vreau pe el.Tot ce vreau acum e sa pot uita intr-un fel,sa nu ma mai doara asa.
Multumesc anticipat!
Irina A.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nu pot sa trec peste"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna seara, Irina! Adreseaza-te unui psihoterapeut (de preferinta specializat in psihoterapie cognitiv-comportamentala). Nu are rost sa iti doresti sa uiti, nu te-ar ajuta. Te va ajuta, insa, sa te regasesti, sa te redefinesti, sa te cunosti mai bine si sa iti exprimi nevoile si persoanlitatea. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat, ai trait o trauma. Daca doresti, ma poti contacta la adresa de mail [email protected]. Faptul ca ai hotarat sa ierti, apoi sa ceri ajutor, arata ca esti o persoana puternica. Spune-mi de unde esti, poate iti pot recomanda un psihoterapeut de incredere.
Toate cele bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
o femeie (acum 7 ani)

E foarte greu, stiu, si eu sunt in aceias situatie, numai ca in postura sotului tau...eu am inselat...traiesc in fiecare zi cu frica mortii, batai crancene, injuraturi, jigniri din cele mai urate, blesteme...suntem in divort, mi a spus ca ma iarta, ca incearca sa treaca cu vederea, dar eu nu mai pot...fiecare zi e sora cu moartea,nu mai pot, nu mai suport, vreau sa mor...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de o femeie
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de o femeie
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
ietf (acum 7 ani)

Irina, trebuie sa vorbesti cu el despre acest lucru. Nu poti sta intrebandu-te cine si daca va fi urmatoarea.
Daca el nu poate fi stabil emotional nu merita sa-ti traiesti viata asa. Daca il iubesti si vrei sa mergi mai departe trebuie sa lamuresti aspectul asta. Poate o terapie de cuplu ar ajuta. Intreaba-te ce vrei, ce simti si vorbeste deschis cu el. Spune-i ca stii, ca te doare, ca ai suferit si ca nu esti genul de femeie care sa accepte sa fie inselata. Trebuie sa stii ce gandeste el.
iti doresc sa fii diplomata si inteleapta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de ietf
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de ietf
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.