Clickmed
programare rapida la medic

ZEOLIT sau CANTICER

Cancer
Intrebare postata de Adolfina cu 8 ani in urma

Pacient operat de cancer pancreas cu metastaze stg4 ficat ,in prezent cu tratament cu Gemcitabina+TARCEVA as dori sa stiu daca paralel pot sa folosesc si unul din medicamentele mentionate ZEOLIT sau CANTICER ?care ar fi mai indicat in cazul nostru?Mentionez ca in urma inceperi tratamentului cu TARCEVA au aparut eruptii puternice pe corp,dureri musculare si de cap,dureri in interiorul corpului la ficat,pancreas,plamani...sintem disperati si nu stim ce am mai putea lua .Daca cineva ne poate da un sfat corect si benific v-as fi recunoscator

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "ZEOLIT sau CANTICER"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

MembruMobileApp1470309265 (acum 7 ani)

Puteti incerca si Salvestrol Platinum, care induce distrugerea celulelor canceroase, sustine imunitatea si reduce radicalii liberi. Salvestrol este un complex natural din fructe, conceput de cercetatori ce activeaza in domeniul oncologiei. El actioneaza sub influenta unei enzime prezenta doar in celulele tumorale, nu si in cele sanatoase.Sub actiunea acestei enzime, salvestrolii se activeaza in substante citostatice naturale, care forteaza celula tumorala sa intre in apoptoza (moartea programata a celulei). Mai multe informatii puteti afla pe www.salvestrol.ro.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1470309265
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1470309265
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.