Clickmed
programare rapida la medic

Afectiune la inima sau anxietate ?

Boli de inima
Intrebare postata de HoriUp cu 8 ani in urma

Buna ziua , numele meu este Horia , am 30 de ani si de un an de zile , locuiesc in Anglia , in primul rand vreau sa mentionez ca sunt fumator , fumez in medie 6-7 tigari pe zi , consum alcool decat bere , nu beau cafea deloc , nu consum energizante , cola sau pepsi ori droguri recreative.De aproximativ 5-6 luni am niste dureri destul de mari pe bratul si umarul stang care coboara catre incheietura mainii , e ca o durere ascutita , deasemenea de vreo luna mi se duce si pe bratul drept , in ultimile doua sapt am inceput sa am dureri de cap si intepaturi la inima , din ce in ce mai dese , palpitatii am mereu dar le simt cu adevarat doar seara cand vin de la munca si ma relaxez , am dificultati in a dormi pe partea stanga fiindca imi simt inima cum bate foarte puternic , imi simt pulsul mereu , oriunde pun mana , chiar si pe picior , am avut deasemenea si ameteli puternice pt cateva luni dar asta din cauza unei deficienta de vitamina D , specifice tarilor nordice , doctorii mi-au spus ca nu are nici o legatura cu palpitatiile , am facut toate analizele de sange posibile , am facut 3 electrocardiograme diferite , inclusiv eco , totul a iesit ok , doctorii de aici mi-au zis ca inima imi functioneaza normal si ca ar putea sa fie anxietate , sincer , cu tot respectul , mie mi se pare imposibil ca toate astea sa fie cauzate doar de anxietate , am studiat si am citit zeci de articole in ultimile sapt iar aceste semne care le am indica clar o afectiune la inima , riscul unui atac de cord , infarct...nu stiu ce sa mai fac , e foarte frustrant si deprimant , nu pot sa mai am o viata normala oricat as incerca , voi ce credeti , va multumesc , o zi buna !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Afectiune la inima sau anxietate ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

elefantul (acum 7 ani)

Aceleasi probleme le am si eu si inca din tinerete....acum am 66 de ani si le am zilnic.....am fost la fel si fel de doctori...prin spitale...fel si fel de medicamente fara niciun rezultat....inca nu am fost la Bucuresti din motive financiare...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de elefantul
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de elefantul
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.