Clickmed
programare rapida la medic

Palpitatii, nod in gat, stari de oboseala raspuns medic

Sanatatea mentala
Intrebare postata de MembruMobileApp303268 cu 8 ani in urma

Buna, de aproape 6 luni am stari de oboseala, fara chef de nimic, nod in gat, palpitatii etc. Am fost la UPU de multe ori .. mi s-a facut ekg, ekg holter si radiografie la plamani. La ekg holter pulsul mi-a iesit neregulat pana in 120/btm tin sa mentionez ca am 20 de ani, fumator, alchol si cafele rar. Bun. Mi-am facut un RMN la coloana cervicala, a iesit ok. Am fost la endocrinologie mi-a spus spus ca THC-ul este putin marit. In fine a spus ca nu prea crede ca problemele sunt de la glanda. Nu am momente exacte cand simt nod in gat si palpitatii dar in mare parte cand ies afara din casa, iar prima data cand am inceput sa ma simt asa eram in mall cu niste prieteni, ma plimbam etc. Aici imi tot pun semnul de intrebare daca e pshic? Nu e pshic.. este problema fizica? Daca ma pun in pat 5-10-30 de minute starea aceea imi trece. Oricum mi-am facut mai multe analize si la testosteron si eco la inima, stomac, ficat (deoarece am avut noroc si de o enterocolita in perioada asta), glanda, ekg uri o gramada si ai fost relativ ok toate. Tin sa mentionez ca acum 1 an si ceva am avut probleme cu intestinele. Mergeam neregulat la baie dupa operatia de hernie inghinala dreapta si o schimbare brusca inspre rau a stilului de alimentatie. Tot timpul imi era frica sa merg undeva pentru ca aveam senzatia ca trebuie sa merg la baie... a durat un an si putin pana am inceput sa scap de frica asta... nici acum nu pot sa spun ca am depasit-o 100%, dar in proprtie de 90% da. Starile de oboseala, nod in gat etc apar oricand si cand sunt cu prietenii in oras si asa am inceput sa ma obisnuiesc cu ele dar totusi ma dranjeaza ft tare deoarece nu pot face nimic. Dupa primele saptamani faceam atacuri de panica pentru ca ma speriam de aceste simtome.. dureri in partea stanga si asa credeam ca voi face infarct si am intrat intr o perioada de anxietate. Mi am revenit singur din ea. Am fost la pshiatru bineinteles mi-a dat xanax dar nu iau asa ceva. Nu sunt o persoana care sa ma stresez cand fac unele lucruri sau cand am unele probleme. Si cam atat... durere in partea stanga in zona inimii, batai neregulate, nod in gat, stari de oboseala... nu mai scap de ele :) astept o parere... thanks.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Palpitatii, nod in gat, stari de oboseala"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (9)

Psihoterapeut Gabriel Pîrvan MPsihoterapeut Gabriel Pîrvan este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Noul an să vă aducă speranţă, sănătate şi fericire!
La mulţi ani!

Psihoterapeut: Gabriel Pȋrvan
E-mail: [email protected]
Telefon: 0764.443.184
Website:www.psihoutil.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psihoterapeut Gabriel Pîrvan
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Sanatatea mentala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Utilizator11605740165 (acum 3 ani)

Buna cu aceasta problema mă confrunt și eu vreau să știu că dacă-i de buna cum ai rezolvat cazul....

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11605740165
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11605740165
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefan Adrian (acum 3 ani)

Si eu ma confrunt cu aceste stari ingrozitoare. 0754400017 nr meu, daca doriti sa discutam despre acestea astept msj pe whatsapp

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Stefan Adrian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Stefan Adrian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Manu (acum 3 ani)

Mai este cineva activ aici? Și eu am niste stari cumplite tot cu manifestari cardiologice si tone de investigatii fara un raspuns.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Manu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Manu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11624874124 (acum 2 ani)

Bună. Și eu ma confrunt exact cu aceleași probleme, cu diferenta ca mie îmi ieșeau ekg urile cu unda T neg. De aici o serie de investigații. Am făcut angio ct , care a ieșit bun. Iau tratament, și totuși încă nu am un răspuns. Cardiologii nu știu dc îmi iasă asa ekg ul. Câteodată mai iasă și normal. Deci angio ct coronarian normal, proba de efort negativa și totuși ekg ul meu e la fel. Ce ziceți? În rest exact aceleași simptome, senzatie puternica de nod in gat , palpitații .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11624874124
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11624874124
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11637283116 (acum 2 ani)

Salutare. Am citit și eu poveștile voastre. De mai bine de 6 luni ma confrunt cu probleme asemanătoare. Analize bune, consult cardio fara suspiciuni, holterul ekg a dat ca rezultat o tahicardie sinusala care nu prea e tahicardie. Inceputul a toate a fost 1 mai 2021, pana atunci nu am avut niciodata asa ceva. Luam masa cu familia si brusc am ramas fara aer, pulsul 160 tensiune 170 cu 100. Vă dati seama cam cum se simt acestea in stare de repaus. Initial am dat vina pe stres, oboseala, eram dupa Postul Pastelul, inainte de licenta, considerat ca este reactia corpului la oboseala si stres. Si uite asa palpitatii de atunci cam la 2 saptamani odata, iau un magneziu de 500 si un aspavim, palpitatiile se opresc. Mi am facut in octombrie analizele de rutina, au iesit in parametri normali. La cardiolog am mentionat mai sus. Analizele FT4 si TSH normale. De 3 ani de zile sufar si de o neregularitate a menstruatiilor(adica pauza de 6 luni, dupa accea de 3 luni, respectiv in ultimele luni anul acesta se prezinta dupa 45 de zile). Multi specialisti la care am fost dau vina pe stres si oboseala. Nu contest, eu sunt o fire care se streseaza foarte tare cand e cazul, sunt agitata si lucrurile astea iti obosesc organismul. Stresul oxidativ, cotidian, distrige psihicul, fizicul, face legume din oameni tineri. Am 23 de ani si plang ca am probeleme ca o persoana care a trecut prin viata. Dar cred ca trebuie sa ne invatam cu astea si sa reglam de la psihic intensitatea cu care ne afecteaza. Va doresc tuturor multa sanatate. Mie imi spune familia tot timpul sa nu ma mai sperii asa de rau, ca mai mult rau imi fac.
P.S. Parintii nostri, au avut si ei o viata grea, dar nu au trait in agitatia, forfota si stresul in care traieste generatia noastra, intr-adevar nu au avut o viata linistira si usoara, dar nici noi cu toata tehnologia si agitatia asta nu ne facem bine. Daca suntem obosotit, preferam sa ne obosim si mai rau creierul cu jumatate de ora de stat pe telefon in loc sa dormim daca tot avem la dispozitie jumatatea aia de ora. Alimentatia din pacate nu e cea mai fericita, pana si legumele is daunatoare ca sunt pline de pesticide. Deci ganditi-va putin, faceti o analiza calitatita a vietii voastre si daca puteti, schimbati una, alta. Este doar apre binele vostru. Eu am reusit dupa multi ani de fumat sa las tigarile. Macar cu atat sa imi ajut corpul/organismul in lupta de zi cu zi, ca sarcacul lupta zi de zi, pe lanaga cele mentionate anterior, mai lupta si cu poluarea infernala. Sper din suflet ca am reusit sa ajut măcar 1 persoana cu mesajul meu. Am vazut un gest de apreciat si-l voi urma. Imi las numarul de telefon aici in caz ca cineva are nevoie de suport moral 0774434030. Sanatate si numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11637283116
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11637283116
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
I Daniel (acum 2 ani)

Salutare
Ai rezolvat problema?
Aceleași simptome au apărut la mine,?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de I Daniel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de I Daniel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Stefan Adrian (acum un an)

De la ce sunt aceste simptome? Sunt tare enervante.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Stefan Adrian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Stefan Adrian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Adrian (acum 2 luni)

La fel și la mine, am făcut multe analize la mai mulți medici, totul ok mai puțin trigliceridele și colesterolul rău ( cam 50 peste limita maximă).
Cardiologul mi-a zis ca am tensiune, am luat medicamente o lună de zile dar s-a ameliorat zic eu… mă monitorizez de 3 ori pe zi și cea mai mare tensiune am avut-o 138 cu 86 în condiții de stres.
Dar palpitațiile dispar 3-4 zile și dupa iar apar 2-3 zile… ekg normal. Care a găsit o rezolvare?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Adrian
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Adrian
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.