Clickmed
programare rapida la medic

Cancer la san persoana cu handicap

Cancer
Intrebare postata de Ileana Andrusca cu 8 ani in urma

Buna, scriu cu durere in suflet cu gandul de a afla mai multe informatii despre cancerul la san si cum trebuie procedat. Sora mea in varsta de 31 de ani, diagnosticata din nastre cu handicap de gradul 1, cu tetrapareza si de ieri am aflat ca are cancer la san. Din pacate nu stiu ce este de facut, pentru ca organismul ei este slabit si nu cred ca va face fata la o operatie. Nu pot scrie mai multe pentru ca ma doare sufletul, insa doresc sa stiu daca pot macar sa ii mai alin din durere. In Maramures nu prea exista medici buni, iar ca sa o transportam pana in Cluj este destul de greu, insa nu imposibil. Doctorii de aici mi-au spus ca sa o lasam asa, sa nu ii facem nimic, insa nu stiu...nu pot, sa cred ca nu pot sa fac nimic pentru ea. Este o scumpete de fata chiar daca nu poate vorbi, nu poate merge si nu mananca sau doarme singura. Mamei mele si noua ne-a fost greu insa este sora mea ce mai mare si mi-am dorit intotdeauna o sora. Doresc sa stiu daca exista ceva medicament care sa ii mai aline durerea. Daca nu ii fac nimic doctorii cat ar mai avea de trait?
O iubesc asa mult............

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cancer la san persoana cu handicap"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.