Clickmed
programare rapida la medic

Durere sub coasta!

Afectiuni coloana vertebrala
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210426867 cu 8 ani in urma

Salutari! Am 22 de ani iar acum 1 luna jumate am racit. Am avut simptomele unei raceli, m am tratat , mi a trecut insa am ramas cu o tuse seaca. Nu este o tuse continua, tuseac rareori dar nu inteleg de ce am ramas cu ea. De cateva zile a inceput sa ma doara sub coasta stanga. Nu stiu de la ce ar putea fi, insa am citit pe net ca exista posibilitatea sa fie pneumonie ( pleurezie mai exact ) . Va rog da ti mi un sfat, o parere ceva , caci nu stiu de ce am acele dureri. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere sub coasta!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o saptamana)

Buna ziua,

In primul rand, efectuarea unui diagnostic corect in baza simptomelor pe care le-ai prezentat aici poate fi dificila, intrucat acestea pot fi cauzate de o varietate de probleme medicale. Durerea sub coasta stanga ar putea fi cauzata de numeroase conditii, incluzand probleme ale stomacului, splinei, plamanilor, sau chiar structurilor osoase ale coastelor.

Cu toate astea, faptul ca mentionezi ca ai avut o raceala recenta si ca ai ramas cu o tuse seaca ar putea indica faptul ca plamanii tai inca sufera in urma acestei raceli. Pneumonia si pleurezia sunt doar doua dintre afectiunile care ar putea cauza aceste simptome, dar acestea sunt, de obicei, insotite si de alte semne, cum ar fi febra, dificultatea de a respira, sau oboseala cronica.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/medicina-interna

Articol de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/durerea-sub-coaste-cauze-posibile_19213

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.