Clickmed
programare rapida la medic

Angina pectorala ? raspuns medic

Diverse
Intrebare postata de IVOAR cu 8 ani in urma

Cu 2 zile in urma , la primele ore ale dimineții , sa declanșat brusc o durere persistenta in piept , de genul strangere . Neștiind motivul apariției și fara sa am cunoștințe medicale am apelat la ceea ce auzisem , adica o lingurița de zahar si un pahar de apa...si ptr. ca am simțit o oarecare ameliorare , am plecat de acasa ! Dupa circa 2 ore si iarași fara un motiv anume (stres , efort fizic...) sa declanșat o durere mai puternica in aceeași zona (stern) dar si cu ințepaturi (furnicaturi) in brațul stang si omoplatul stang ! Speriat dar si pentru-ca eram aproape de cabinetul medicului de familie am dat un telefon , menționand situația dar mi sa raspuns ca era cazut sistemul si nu pot fi primit ,dar mi se poate face o programare !!! Deci o programare ptr. o urgența !!!! Las deoparte acest incident neplacut , care atesta insa modul superficial in care unii medici iși trateaza pacienții...si revin , am mers la o ruda care se afla in apropiere si care știam ca are probleme cu inima și am luat , pe raspunderea mea , o tableta de nitroglicerina ! Nu știu daca a fost bine sau nu...odata ajuns acasa mi-am luat tensiunea și aveam 13 cu8.3 dar pulsul era 110 ! Vreau sa fac mențiunea ca , de cateva luni ,zilnic sunt "beneficiarul" unor transpirații reci și abundente ! Aș vrea sa-mi fac niște analize ,dar nu știu catre ce secialitați sa ma indrept ! Sa las oare la aprecierea aceluiași medic de familie care mi-a refuzat un simplu consult ,intr-o situație de urgența , motic***a ca este cazut sistemul , cand o verificare a tensiunii și un sfat competent nu necesita un sistem valid !!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Angina pectorala ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Lavinia Ivanescu MDr. Lavinia Ivanescu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna ziua , durerea toracica este o urgenta ! Va sfatuiesc sa consultati un medic cardiolog pentru efectuarea unui EKG , Echo cord, monitorizarea tensiunii arteriale , a unui profil lipidic si a altor investigatii considerate necesare de catre medicul cardiolog. La acesta puteti ajunge cu trimitere de la medicul de familie.
Intre timp daca simptomatologia apare va puteti prezenta in camera de garda a oricarui spital de urgenta.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Diverse.

Inscrie-te aici!
Advertisement
IVOAR (acum 8 ani)

D.na doctor , mulțumesc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IVOAR
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IVOAR
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.