Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina raspuns medic

Menopauza
Intrebare postata de ana1967 cu 8 ani in urma

Am 48 de ani si ma framanta o problema, Anul trecu am avut o operatie de prolaps genital si mi s-a facut tripla operatie de la mancester. De atunci am inceput sa nu mai am ciclu regulat, Adica o luna da si 3-4 nu, Anul acesta din luna iunie nu am mai avut ciclu deloc. Am bufeuri si palpitatii dar am inceput sa iau syd-aid si ma simt mai bine. De cateva zile au inceput sa ma doara sanii si nu stiu de ce? Imi este teama sa nu fie vreo sarcina. Am facut sex neprotejat luna trecuta cam prin 24-25, si nu m-am gandit ca as mai putea ramane insarcinata.Intrebarea mea este durerea de sani poate fi din cauza unei sarcini sau nu?Va rog sa imi raspundeti .Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Lavinia Ivanescu MDr. Lavinia Ivanescu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Prezenta unei sarcini este exclusa in contextul instalarii menopauzei. Va recomand sa efectuati o mamografie de control.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Lavinia Ivanescu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.