Clickmed
programare rapida la medic

Sunt insarcinat?(..sau este o alta problema?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210426258 cu 8 ani in urma

Este posibil sa raman isarcinata daca iubitului ia curs lichidul pre-ejecuator in zona vaginului ..la exterior, nu in vagin?...sunt inca virgina ..nu am avut nici un act sexual inafara de ce am spus mai sus ...doara am fost atinsa la exterior..nu si la bagat inauntru deloc ....imi este teama deoarece sunt in a treia zi de intirziere a menstruatie...nu am nici un semn pinacind .....nustiu ce sa fac( ...sunt insarcinata?...sunt inca virgina..nu a fost o penetrare ..doara ma atins cu penisul erect la vagin..la exterior..nu la introdus deloc inautru dar i sa eliminat putin lichid pre-ejaculator...o picatura cred, el cind a vazut mia spus si mie si am sters ..dar nustiu cit de bine pentru ca nu ma vedeam in acea zona...deja e sfirsit de luna ..31...si nu am avut inca menstruatia in aceasta luna ...deobicei o aveam intre 26-28....ajutatima va roogg( ..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt insarcinat?(..sau este o alta problema?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

mary321 (acum 8 ani)

buna, daca spui ca esti inca virgina, nu cred ca ai ramas insarcinata.tu stii mai bn ce ati facut. ciclul poate sa se deregleze de asta mai intarzie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mary321
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mary321
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.