Clickmed
programare rapida la medic

Glanda parotida?

Afectiunile cavitatii bucale
Intrebare postata de membru1996 cu 8 ani in urma

Buna seara. De o jumatate de an ma confrunt cu urmatoarea problema. Totul a inceput printr-o durere de cap surda si continua. Era o durere care trecea si recidiva la anumite intervale de timp. Am mers la medicul de familie iar acesta mi-a spus ca nu am nimic, probabil este doar o migrena si astfel mi-a prescris niste antiinflamatoare. Dupa ce am luat o saptamana nurofen forte o data pe zi durerea a disparut pentru cateva zile, urmand sa reinceapa dupa aceea. Dupa cateva luni, am decis sa imi fac un examen RMN deoarece nu mai suportam sa am in fiecare zi aceleasi dureri. Ma indispuneau si imi stricau toata ziua. Dupa efectuarea RMN-ului un doctor de specialitate mi-a spus ca nu am nimic si ca totul este normal. Mi-a dat sa iau timp de 3 luni de zile Migrolin, Stresclin Complex si Magne B6 spunandu-mi ca cel mai probabil sufar de o migrena. Acum mai am doua saptamani si se termina cele 3 luni de tratament. Durerile s-au mai diminuat si rarit insa cred ca mi-am dat seama ce ma doare cu adevarat. Tututor le spuneam ca ma doare in josul urechii drepte si parca durerea coboara si in gat. Cred ca am o problema cu glanda parotida. De cateva zile a inceput sa ma doara gatul din ce in ce ai rau, e ca si cum as avea amigdalele umflate insa la palpare nu se simte nimic. Daca si atunci aveama aceeasi problema trebuia sa iasa pe rmn-ul cerebral? Va rog frumos sa ma ajutati, toata lumea imi spune ca sunt ok, insa nu mai suport aceasta durere. Ce investigatii sa imi fac?? Unde sa ma duc??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Glanda parotida?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Corina Dinca MDr. Corina Dinca este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna ziua!
Migrenele pot fi date si de contracturi musculare. Acestea aparand datorita unor suprasolicitari ale musculaturii. Situatiile care determina aceste suprasolicitari pot fi: bruxismul dentar, lipsa unor dinti , lucrari dentare efectuate incorect, pozitia capului in timpul somnului, etc
In josul urechii, asa cum ati descris, sunt muschii coboratori ai mandibulei, muschiul sternocleidomastoidian. Va recomand o consultatie la un medic specialist stomatolog.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Corina Dinca
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Corina Dinca
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiunile cavitatii bucale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
membru1996 (acum 8 ani)

Va multumesc mult!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de membru1996
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de membru1996
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.