Clickmed
programare rapida la medic

Voluntariat

Diverse
Intrebare postata de Ionica2014 cu 8 ani in urma

Salutare!
Am 28 ani si sunt din Constanta. Am loc de munca si programul meu de munca este de luni pana vineri de la 9:00 pana 17:00, cel tarziu 18:00 daca seful are nevoie de mine. In fiecare marti de la 18:30 pana la 19:30 ma duc la psiholog. Uneori lucrez si sambata de la ora 9:00 pana la ora 14:00. Am vrut sa ma inscriu la Crucea Rosie Constanta. Am incercat sa depun formularul lor de inscriere, am fost acolo si era inchis sediul lor. Am sunat si mi-au zis ca numai dimineata dupa ora 10 au timp si dupa-amiaza ei sunt pe teren. O domnisoara de la Crucea Rosie Constanta m-a sunat si mi-a spus ca trebuie sa trimit formularul de inscriere pe e-mail si mi-a zis sa urmaresc pagina lor de pe Facebook evenimentele lor. Nu are timp sa primeasca personal formularul. Am trimis prin e-mail formularul. Dupa spusele ei, banuiesc ca nu primesc niciun contract de voluntariat. E adevarat ca nu primesc contractul de voluntariat? Ma bate gandul sa ma inscriu la alt centrul de voluntariat. Am gasit pe net un centru de voluntariat si a venit unul la munca de la acelasi centrul de voluntariat gasit de pe net. Centrul se numeste *** . Ce sa fac? Astept cu Crucea Rosie Constanta si daca nu merge, ma inscriu la ***? Sau ma inscriu acum? Ma gandesc ca voluntariatul este numai pentru elevi si studenti. Oare gresesc? Eu stiu voluntariat este pentru toti. Eu ma inscriu la voluntariat ca sa ies din casa, sa fac activitati si sa cunosc oameni noi. Voluntariatul este si pentru mine?
Va rog sa ma ajutati. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Voluntariat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.