Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scăpa de medicamente? raspuns medic

Depresie
Intrebare postata de natasa Robert cu 8 ani in urma

Cum pot scăpa de medicamentele rivotril 0,5 seara și dopexin o tableta seara?? Am o depresie care durează de 5 luni inițial mi s a prescris mizarten seara nu a dat rezultate, am luat 2 luni, iar acum.doxepin seara o tableta și rivotril 0,5, de 3 luni, nu știu ce dar nu mai sunt omul vesel dinainte care vb cu toată lumea am ajuns sa stau mai mult în casa sa renunț la servici sa mi neglijez copilasul. Cu greu mai fac fata actelor firmei, diagnostic depresie, am mai avut un episod anul trecut dar mi am revenit complet cu 1 o jumătate de mizarten, omul acela care eram dinainte, munceam vedeam de familie.Pb este la mine și somul de aceea mi au dat aceste medicamente da dorm seara dar ziua sunt trista impresia ca nu o sa mi mai revin, s-o am.spus mai sus inactivitate care ma baga mai tare în depresie medicamentele ma obosesc deși nu fac mai nimic nu ma trezesc odihnita de loc, va rog din suflet ajutați ma!!!! Ma gândesc numai la boala, ca nu o sa mai fiu cine am f odata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scăpa de medicamente?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Psih. Stefania Budacu MPsih. Stefania Budacu este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Buna ziua, Robert! Inteleg ca ai fost la psihiatru, care te-a diagmosticat cu depresie si ti-a prescris un tratament. Depresia prin care treci tu, are niste cauze (sau nu?), iar tratamentul nu elimina cauzele, ci ascunde efectul, pentru o perioada. Contacteaza un psihoterapeut, Robert, fiindca interesul tau este sa obtii noi abilitati cognitive si comportamentale, astfel incat sa te adaptezi mai bine societatii sivietii, in general - si sa traiesti fara medicamente!
Toate bune!

Cabinet Individual de Psihologie
Stefania Budacu Terapeut Logoped si Psihoterapeut (Psihoterapie CC) Telefon 0727733350
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Stefania Budacu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Depresie.

Inscrie-te aici!
Advertisement
rodica (acum 8 ani)

Vă rog as vrea o soluție cum sa ma scap de ele nu sunt bn dar am luat atâta timp și degeaba, va mulțumesc din suflet pt raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Psih. Marina- Lucica Balea MPsih. Marina- Lucica Balea este un medic autorizat SFM (acum 8 ani)

Draga Robert,
Din pacate nu se poate renunta brusc la medicatie. Dar ai nevoie sa faci psihoterapie pentru a-ti redobandi capacitatea de a te simti bine.Nu se poate realiza in cateva sedinte.Dar impreuna cu un psihoterapeut profesionist renunti treptat, iar creierul tau redobandeste capacitatea de a produce serotonina, acest hormon al fericirii. Probabil combinata si cu sedinte de hipnoterapie rezultatele vor fi mai usor de obtinut. Ai incredere. Psihoterapia este un tratament fara medicamente. Astfel in creierul tau se formeaza noi sinapse. Daca doresti, eu te astept cu drag la cabinet si putem pune la punct un plan terapeutic.
Cu stima,
Psihoterapeut Marina-Lucica Balea

Marina-Lucica Balea
 Psihoterapeut, consilier
 tel 0735 853 000
 psihoprof.ro
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psih. Marina- Lucica Balea
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
terapeutnaturist (acum 8 ani)

eu pot sa te ajut
din pacate pt orice problema de sanatate se dau din ce in ce mai multe medicamente...fara vindecare.Daca totusi te vindeci,este exclusiv datorita tie.In rest,ce se intampla in cabinetele medicale se numeste afacere.Nu au nici un interes ca oamenii sa se vindece,financiar nu-i rentabil.
pana nu de mult,oamenii de stiinta si-au indreptat atentia la creier,gene,etc.
Intre timp altii au facut descoperiri interesante.Atacul de panica,fobiile,anxietatea are legatura stransa cu un hormon care se produce in intestinul subtire.Sunt convinsa ca ai probleme de tranzit intestinal si digestiv.Lupt impotriva sistemului actual de intoxicsare cu medicamente,fara nici un rezultat. Am solutii,am cazuri rezolvate cu brio.Insa va trebui sa stam de vorba la telefon sau pe mail.Pe facebook poti sa ma gasesti,***.Te rog sa ma cauti

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de terapeutnaturist
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de terapeutnaturist
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.