Clickmed
programare rapida la medic

Durere de spate

Depresie
Intrebare postata de Teddy9812 cu 8 ani in urma

Buna ziua !
Am urmatoarea problema de aproximativ 1 an si jumatate chiar doi am o senzatie de slabiciune si o durere de spate pe partea stanga care o ia si in fata, suspectez stomacul. Uneori simt ca mi se face rau si nu stiu de ce. Banuiesc ca poate fi de la stres, in ultimul timp am fost destul de stresat . Cred ca am intrat si in depresie nu imi mai vine sa ma ridic din pat .
Eu mai avant si alte probleme de sanatatae si anume pectus carinatum.
Am facut si un ecograf dar medicul a zis ca nu am nimic .
Si nu stiu ce sa fac de multe ori ma panichez, ce analize ziceti sa mai fac ? Ma gandeam sa fac niste analize de sange dar mai exact ce analize, ce imi recomandat ?.
Mentionez ca durerea este foarte intensa cand stau in picioare sau cand fac activitati de durata, energie am de obicei dar ma simt slabit.
Am 17 ani si 62,6 kg , de obicei nu stau foarte drept, este posibil sa fie si din acest motiv ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere de spate"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

terapeutnaturist (acum 8 ani)

Nu esti bolnav dragul meu,ai niste carente care au simptomele astea.Te rog sa lasi un raspuns aici cu mailul tau sau sa ma cauti pe facebook ***

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de terapeutnaturist
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de terapeutnaturist
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.